BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay'da bina çöktü, kurtarma ekibinden 2 kişi enkazda kaldı----

Hatay'da bina çöktü, kurtarma ekibinden 2 kişi enkazda kaldı

Hatay'da bina çöktü, kurtarma ekibinden 2 kişi enkazda kaldı
11 Şubat 2023 - 15:19 www.finansgundem.com

Ayvalık'tan gelen kurtarma ekibinden 2 kişi, Hatay Kırıkhan'daki bir yıkıntıda arama kurtarma çalışması yürüttüğü sırada bir anda oluşan çöküntüyle molozların altında kaldı. Kısa sürede kurtarılan ekip üyelerinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde arama-kurtarma çalışması yapan Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (ADAK) ekibinden 2 kişi, çöken binanın enkazında kaldı. Kameraya yansıyan görüntülere göre, diğer ekip kaçarken, enkazda kalan görevliler de kısa sürede kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin Kurtuluş Mahallesi'ndeki öğretmenevi enkazında ADAK ekibi, arama-kurtarma çalışması başlattı.

Yakınlarından haber almak için bekleyenlerin izlediği, bazılarının da cep telefonu kamerasıyla görüntülediği çalışmalar sırasında çökme meydana geldi.

Ekip üyeleri, panikle kaçışırken, 2 görevli ise beton yığınının altında kaldı. Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede görevliler, enkazdan çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan görevliler, kaldıkları yerden arama- kurtarma çalışmasına devam etti. 

Erdoğan: 1999 depreminden üç kat daha büyük!

Tek parça halinde yıkıldı!

Nahçıvan, Türkiye'ye 38 yardım TIR'ı gönderdi

Belçika, Hatay Kırıkhan'da sahra hastanesi kuracak

Depremle ilgili Dezenformasyon Bülteni yayımlandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)