BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHastalarından bıçak parası istemişti! O doktor tutuklandı----

Hastalarından bıçak parası istemişti! O doktor tutuklandı

Hastalarından bıçak parası istemişti! O doktor tutuklandı
19 Ağustos 2023 - 14:00 www.finansgundem.com

Hastalarından bıçak parası adı altında para istediği iddiasıyla gözaltına alınan, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan doktor B.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan doktor B.E.'nin hasta yakınlarından bıçak parası adı altında para istediği yönündeki şikayetler üzerine çalışma başlattı.

Hastanede gözaltına alınan B.E.'nin odasında yapılan aramalarda 275 bin lira para ile aldığı paralarla ilgili de tek tek not aldığı ortaya çıktı. B.E.'nin ofisinde yapılan aramalarda da yüklü miktarda para bulunduğu öğrenildi.

B.E., emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edildi. Doktor B.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABD'de büyük şok! Doktor doğumda bebeğin kafasını kopardı

 

Sahte doktor reçete bile yazmış

 

Bakan Koca'dan Suriyeli doktor ve hemşire açıklaması

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.19 Ağustos 2023 15:19

    HASTANEDE HASTANIZA AMELİYAT SIRASU AYLARCA GELMEZ GELMEZ DEYİP ÖZEL MUAYENESİNDE EKİBİYLE BİRLİKTE AMELİYAT YAPMAK İÇİN OLDUKÇA YÜKSEK PARA İSTEYİP MUAYENESİNE YÖNLENDİRMEK İSTEYEN DOKTORLAR VAR GEÇEN YIL VÜCUDU BIR DERİ KEMİK KALDIĞI HALE GELEN BACANAĞIMA KARNINDA SU BİRİKMESİ RAHATSIZLIĞINDAN KAMU HASTANELERİNDE DOĞRU DÜRÜST TEŞHİS KONULMADI AMELİYAT DA OLAMADAN ÖLDÜ GİTTİ