BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHarry ve Meghan’ın çocukları, unvanlarına kavuştu----

Harry ve Meghan’ın çocukları, unvanlarına kavuştu

Harry ve Meghan’ın çocukları, unvanlarına kavuştu
09 Mart 2023 - 13:43 www.finansgundem.com

Prens Harry ve Meghan Markle'ın çocukları, ayrıca tahtın 6’ncı ve 7’nci varisleri Archie ve Lilibet, yapılan değişiklerle birlikte Sussex Prensi Archie ve Sussex Prensesi Lilibet unvanlarını aldılar.

2020’de olaylı bir şekilde İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve oyuncu eşi Meghan Markle’ın çocukları Archie ve Lilibet yıllar sonra resmi unvanlarına kavuştu.

Buckingham Sarayı, resmi internet sitesinde güncelleme yaparak Archie ve Lili’ye “Sussex Prensi Archie ve Sussex Prensesi Lilibet” unvanları verildi.

Sözcü'de yer alan haberde; Prens Harry ve Meghan Markle’ın çocuklarının unvanlarının yanı sıra her ikisinin de tahtın varisi sıralamasının yayına alındığı da belirtildi. Archie ve Lili, tahtın 6’ncı ve 7’nci varisi olacak.

Sabah saatlerine kadar Archie ve Lili, Buckingham Sarayı’nın internet sitesinde “efendi” ve “hanımefendi” olarak görülüyordu. Fakat yapılan değişiklik ile Sussex Prensi Archie ve Sussex Prensesi Lilibet unvanlarını aldılar.

Kral'ın intikamı: Prens Harry ve Meghan Markle evlerinden kovuldu!

 

Prens Harry'e bir tepki de komutanlardan: Aptal bir çocuktu!

 

Prens Harry'den 'bağnazlık' itirafı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)