BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHarry Potter'ın Dumbledore'nun vasiyeti ortaya çıktı----

Harry Potter'ın Dumbledore'nun vasiyeti ortaya çıktı

Harry Potter'ın Dumbledore'nun vasiyeti ortaya çıktı
09 Mart 2024 - 09:13 www.finansgundem.com

Harry Potter serisinde hayat verdiği "Albus Dumbledore" karakteriyle tanınan Michael Gambon, Eylül 2023'te hayatını kaybetmişti. Vasiyeti açıklanan usta oyuncunun servetinin tamamını 61 yıllık eşi Anne Gambon'a bıraktığı ortaya çıktı.

İngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı fantastik romanlardan sinemaya uyarlanan Harry Potter serisinde Albus Dumbledore'u canlandıran Michael Gambon, geçtiğimiz sene 82 yaşında hayatını kaybetmişti.

"Sir" ünvanlı, İrlandalı oyuncunun vasiyeti 5 Mart Salı günü açıklandı. Daily Mail'in eriştiği üç sayfalık belgede, Gambon'un; uzun süredir kız arkadaşı olan Philipa Hart'a hiçbir şey bırakılmadığı ortaya çıktı.

Set tasarımcısı olan Philipa Hart, Michael Gambon'la 2000'de "Longitude"un çekimleri sırasında tanışmış ve çiftin Tom (17) ve William (15) adında iki çocukları olmuştu.

Ünlü ismin 20 yıl boyunca zamanını eşi Anne Miller ve uzun süre ilişki yaşadığı kız arkadaşı Hart arasında paylaştırdığı biliniyor.

Vasiyete göre; Gambon'un Hart'tan olan çocukları 10 biner sterlin (yaklaşık 406 bin TL) ve birer ödül aldı. Her ikisine de Büyük Britanya Variety Club'ın gümüş kalp şeklindeki sahne oyuncusu ödülü bırakıldı.

Ünlü oyuncunun sevgilisi Hart'a vasiyetten hiçbir şey bırakılmadığı anlaşıldı. Ünlü oyuncunun vasiyetinde bıraktığı miktarın, ölümünden önce satın alınan ve aile üyelerine ait varlıkları içermediği de ortaya çıktı.

İşte Prigojin'in vasiyeti: Tüm mal varlığını tek bir isme bıraktı!

 

Ivana Trump'ın vasiyeti açıklandı: Donald Trump’a şok!

 

Prens Philip'in vasiyetnamesi 90 yıl boyunca gizli kalacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)