BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHamile bırakmama cezası...----

Hamile bırakmama cezası...

Hamile bırakmama cezası...
23 Mart 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

5 milyon dolarlık ciroya sahip bir şirketin sahibi olan evli işadamı, N.Y.’yle yaşamaya başladı.

6 yıl devam eden bu beraberlik sürecinde hamile kalan N.Y. üç kez sevgilisinin baskısıyla kürtaj yaptırdı. İddiaya göre son hamileliğinde N.Y. sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldı. N.Y. bu kez kürtaj yaptırmadı.
BİLE BİLE TERK ETTİ
Hürriyet'in haberine göre N.Y., avukatı Eray Karınca aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık; ‘Müşteki N.Y.’nin gayriresmi beraberlikte bulunduğu, bu beraberlikten hamile kaldığı, şüpheli A.A.Y.’nin müştekinin hamile kaldığını bildiği halde terk ederek çaresiz durumda bıraktığı’ gerekçesiyle, ‘Aile Hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali’ suçundan TCK 233/2 kapsamında cezalandırılması için dava açtı.
BEBEĞİYLE MAHKEMEDE
Önceki gün Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına N.Y. iki aylık bebeği ile birlikte katıldı. Daha önce talimatla ifade veren işadamı suçlamaları kabul etmedi ve N.Y.’nin kendisini terk ettiğini ileri sürdü. Hakim Hülya Traş, işadamının 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı. Traş, hükmün açıklanmasının ertelenmesine karar vererek duruşmayı bitirdi. İşadamı, 5 yıl içerisinde başka bir kadını hamile bırakıp yine terk ederse bu cezası infaz edilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)