BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamburg polisi: Her eve girilecek, kimse görüntü almasın----

Hamburg polisi: Her eve girilecek, kimse görüntü almasın

Hamburg polisi: Her eve girilecek, kimse görüntü almasın
08 Temmuz 2017 - 00:49 www.finansgundem.com

Almanya'da G20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg ketinde zirve karşıtı gösterilerde protestocular barikatları ateşe verdi. Hamburg polisi tüm evlere girileceği duyurusu yaptı, medyaya görüntü almama uyarısında bulundu

Almanya'da G20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg'da gün boyu süren gösteriler akşam saatlerinde zirve yaptı. Gün boyunca gösterilerin devam ettiği Hamburg'da akşam saatlerinde şiddet yanlısı ve aşırı sol görüşlü gruplar Schanzenviertel semtinde toplandı.

Göstericiler, burada caddelerde oluşturdukları barikatları ateşe verdi. Metrelerce yükseklikte alevlerin görüldüğü bölgede binaların arasından dumanlar yükseldi.

"Tüm Hamburg polislerden nefret ediyor." sloganları atan göstericiler, parke taşlarını sökerek polise fırlattı.

Birçok göstericinin demir sopalar taşıdığı görülürken, bazı protestocular sapanlarla polise saldırdı.

Hamburg emniyeti, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk etti. Zaman zaman tazyikli su fışkırtan ve biber gazı kullanan polis, sert müdahaleye başvurmadı.

Hamburg polisinden yapılan açıklamada, dün akşamdan bu yana süren gösterilerde 196 polisin yaralandığı, toplam 83 kişin gözaltına alındığı bildirildi.

Polis, sıradan vatandaşlara bölgeden uzak durmaları çağrısında bulunarak, bölgede ağır suçların işlendiği ve durumun ciddi olduğunu açıkladı.

Gösterilerde, 11'i ağır çok sayıda protestocunun yaralandığı da ifade ediliyor.

Hamburg'da gün boyunca devam eden gösterilerde, çok sayıda araç ve barikat ateşe verilmişti.

"GÖRÜNTÜ ALMAYIN"

Hamburg polisi, göstericilere müdahale etmeye başladı ve olayların yaşandığı bölgede her eve girileceğini açıkladı. Ayrıca polis, Twitter hesabından medyadan ve olay yerinde bulunan kişilerden görüntü almamalarını ve paylaşmamalarını istedi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner08 Temmuz 2017 14:14

    alman ve tüm avrupalılar gerçekten gerçekten nefret edilecek toplumlarsınız. 3 bomba patladı tüm evlere girilecek görüntü almayacaksınız diyorsunuz. demokrasi anlayışınız da insanlık anlayışınız da basın anlayışınızda kendi zavallı anlayışınıza uygun. Güzel ülkeme verdiğiniz maddi manevi zar için size yazıklar olsun diyorum .En çok da sizin içerdeki yandaşlarınıza yazıklar olsun.