BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaluk Levent 'en etkili 100 kişisi' ödülünü reddetti----

Haluk Levent 'en etkili 100 kişisi' ödülünü reddetti

Haluk Levent 'en etkili 100 kişisi' ödülünü reddetti
14 Nisan 2023 - 05:30 www.finansgundem.com

Time dergisi tarafında 2023’te dünyanın en etkili 100 kişisi arasında gösterilen Ahbap Derneği'nin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, kendisi üzerinden devlete yönelik eleştiriler nedeniyle ödülü reddettiğini duyurdu.

Haluk Levent, Time dergisinin "En etkili 100 kişisi" listesine girdi, ödülü reddetti.

Türkiye'den 182 kişinin önerildiği listeye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile yürüttüğü çalışmalarıyla öne çıkan Haluk Levent seçildi.

Levent, Time dergisinin "en etkili 100 kişisi" listesine girdiğini, “İngiltere Kralı Charles, ABD Başkanı Joe Biden, Elon Musk, Beyonce, Messi, Bella Hadid, Janet Yellen ile birlikte en etkili 100 kişi içine seçilmişim” sözleriyle duyurdu.

Ancak Haluk Levent, ABD'ye ödül almaya gitmeyeceğini açıkladı. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İçerik beni üzdü. Türkiye Cumhuriyeti devletinin benim çalışmalarım üzerinden eleştirilmesi kabul edeceğim bir husus değil. Herkes elinden geleni yapıyorken bu tartışmaların içine girmeme kararı aldım" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'in ödülü reddetmesine neden olan yorum

Levent, ödülle ilgili kendisini üzen içerik yazını da sosyal medya hesabından paylaştı.Burada yer alan ifadeler şöyle:

 Haluk Levent ismi de umudun, dakikaların ölümle yaşam arasındaki fark anlamına geldiği ve Türk hükümetinin son derece beceriksiz olduğunu kanıtladığı felaketin ardından Ahbap, sahada hayat kurtarmak için çalışmaya başladı bile.”

Haluk Levent'ten burs sözü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)