BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHalterde bir skandal daha!----

Halterde bir skandal daha!

Halterde bir skandal daha!
09 Mart 2013 - 10:58 www.finansgundem.com

Halter Federasyonu'nun bugün saat 09.30'da başlaması planlanan olağanüstü genel kurulu neden iptal oldu

Halter Federasyonu'nun bugün saat 09.30'da başlaması planlanan olağanüstü genel kurulu, toplantının yapılacağı salonda başka bir organizasyon olması nedeniyle bugün saat 13.00'e ertelendi.
Halter Federasyonu delegeleri, bugün saat 09.30'ta başlaması gereken kongreye geldiklerinde, toplantının yapılacağı salonun dolu olduğunu görünce adeta şok geçirdi. hürriyet'in haberine göre, içerideki organizasyonu, önce Halter Federasyonu'nun kongresi sanan delegeler, kısa bir süre sonra başka bir organizasyon olduğunu öğrenince salon dışına çıkarıldılar. Halter Federasyonu'nun organize ettiği kongrede yaşanan bu durum tepkilere neden oldu.
Spor Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Halter Federasyonu için çıkardığı aday Tamer Taşpınar ve Kenan Nuhut, sabah 09.30'da başlaması gereken genel kurulda başkanlık için yarışacaklardı. Ancak yaşanan bu durumun ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Kenan Nuhut'un ekibi, "Bugüne kadar zaten her türlü oyun oynandı. Statü gereği aday olamaması gereken Tamer Taşpınar aday oldu. Bugün de bu olayın yaşanması açıkça şaibedir" ifadelerini kullandılar.
Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, salonun boşalmasının ardından bugün saat 13.00'te başlayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)