BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalk ayaklandı!----

Halk ayaklandı!

Halk ayaklandı!
16 Kasım 2013 - 10:28 www.finansgundem.com

Arnavutluk , Suriye'nin elinde bulunan kimyasal silahların ülkesinde imha edilmesi tekliflini kabul etmediklerini belirtti

~~ABD'nin Suriye'nin elinde bulunan kimyasal silahların Arnavutluk'ta imha edilmesi önerisi, ülkede geniş çaplı eylemlerle protesto edildi.
Hafta başından bu yana Tiran başta olmak üzere ülke genelinde düzenlenen protestolara katılan onbinlerce Arnavutluk vatandaşı, Suriye'nin kimyasal silahlarının ülkelerinde imha edilmesi planına karşı çıktı.
Başbakan Edi Rama, gün boyunca üç kez ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile görüşürken, ABD'nin teklifini kabul etmediklerini açıkladı. Edi Rama; "Arnavutluk, kimsayal silahların yok edilmesi için gerekli teknolojiye sahip değil. Bu nedenle ABD'nin teklifini reddetmeye mecbur kaldık" dedi.
Rama'nın açıklamasından hemen sonra Tiran'daki Başbakanlık Binası önünde protesto gösterilerine devam eden binlerce kişi, bu kararı alkışlarla karşıladı. Tiran yönetiminin kimyasal silahların ülke topraklarında imha edilmesi teklifine hayır demesinin, 9 milyar dolarlık bir kayba yol açtğı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)