BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Sabancı ile Dila Tarkan ABD tatilinde----

Hakan Sabancı ile Dila Tarkan ABD tatilinde

Hakan Sabancı ile Dila Tarkan ABD tatilinde
17 Nisan 2019 - 09:05 www.finansgundem.com

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Densa Group'un veliahtı Hakan Sabancı'nın sevgilisi Dila Tarkan'la ABD'de Coachelal Müzik Festivali'ne katıldıklarını yazdı.

Birkaç aydır çapkınlık konusunda hız kesen Hakan Sabancı'nın, Dila Tarkan ile yeni bir aşka yelken açtığını ilk bu köşede okumuştunuz.
Bir dönem Eser Yenenler ile flört eden, Yahya Uçbaşaran ile nişanı atan Dila Tarkan da, şimdiye kadar pek çok güzelle aşk yaşayan Hakan Sabancı da, nedense bu ilişkilerinde gizemli davranıyor!

ÇÖLDE AŞK TATİLİ

Geçen hafta buluştukları New York'ta, aynı gün ve saatte, aynı açıyla Manhattan'da inşa edilen devasa yapı The Vessel'in fotoğrafını paylaştıklarında, aşkları ifşa olmuştu. Ama onlar, bu gizemi sürdürmeye devam ediyor. New York'tan Colorado Çölü'ndeki Coachella Müzik Festivali'ne geçen aşıklar, önceki gün de aynı yerde, aynı fonda ama ayrı ayrı fotoğraf paylaştı! Kime, ne mesaj vermeye çalışıyorlar anlamadım...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)