BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Fidan: Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir----

Hakan Fidan: Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir

Hakan Fidan: Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir
16 Ocak 2024 - 16:55 www.finansgundem.com

Hakan Fidan, "Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir. Bölücü terör örgütüne sınırlarımız boyunca ve ötesinde kendini güvende hissedebileceği hiçbir alan bırakmayacağız." ifadesini kullandı.

"Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir. Bölücü terör örgütüne sınırlarımız boyunca ve ötesinde kendini güvende hissedebileceği hiçbir alan bırakmayacağız" diyen Bakan Fidan "Süleymaniye'ye yönelik yaptırımlarımıza rağmen Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), PKK'ya müzahir tutumunu değiştirmezse daha ileri tedbirler almakta tereddüt etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan Genel Kurul'da terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirmede bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan konuşmasında "Irak makamlarıyla istişare sürecimiz devam ediyor, Irak yönetiminin PKK'ya yönelik evrilmekte olan anlayışını tahkim etmek üzere çalışmalarımız titizlikle sürdürülmektedir" dedi.

Bakan Fidan açıklamasında "Süleymaniye'ye yönelik yaptırımlarımıza rağmen KYB, PKK'ya müzahir tutumunu değiştirmezse daha ileri tedbirler almakta tereddüt etmeyeceğiz" ifadesine de yer verdi.
"Terör örgütünün son kullanım tarihi geçmiştir" diyen Fidan ölücü terör örgütüne sınırlarımız boyunca ve ötesinde kendini güvende hissedebileceği hiçbir alan bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan kritik görüşme

 

Hakan Fidan: Daha büyük savaşlar çıkabilir

 

Hakan Fidan: İsrail intikam peşinde

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)