BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Fidan MİT'e geri dönüyor----

Hakan Fidan MİT'e geri dönüyor

Hakan Fidan MİT'e geri dönüyor
09 Mart 2015 - 19:25 www.finansgundem.com

Eski MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın AK Parti'ye yaptığı aday adaylığı başvurusunu geri çekmesinin ardından gündeme oturan soru yanıtını buldu

Eski MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın AK Parti'ye yaptığı aday adaylığı başvurusunu geri çekmesinin ardından bu soru gündeme oturdu. Hakan Fidan, MİT'in başına geri mi dönüyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ak Parti milletvekilliği adaylığını geri çeken Hakan Fidan'in MİT Müsteşarlığı'na geri döneceğini açıkladı. Arınç, Başbakan Davutoğlu'nun bu konuda onay verdiğini, Fidan'ın yeniden göreve başlayacağını söyledi.

İSTİŞARE EDİLDİ

Hakan Fidan'ın başvurusunu çekme kararının Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile istişare edildiği de belirtiliyor. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; Başbakan Davutoğlu da kararı uygun buldu.

BÜLENT ARINÇ'TAN HAKAN FİDAN AÇIKLAMASI

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrasında açıklamarda bulunurken Hakan Fidan sorusuna cevap verdi. Arınç Hakan Fidan konusunda şu açıklamalarda bulundu;

Son günlerde en çok konuşulan ve sorulan isimlerden birisi bu. Aday olduktan sonra bir daha konuşmayacağız diye düşünmüştük.Adaylığı konusunda ilk haberdar olan benim. Sayın Fidan MİT müsteşarlığında fevkalade başarılı olmuş bir isimdir.

Sayın Fidan bugün aday adaylığından vazgeçtiğini sayın Başbakanımıza iletmiştir. Başbakanımız da sayın Cumhurbaşkanımıza iletmişlerdir.

Tekrardan MİT müsteşarlığında görevlendirilmiştir ve onay verilmiştir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hesapsız09 Mart 2015 21:04

    Hesapsız atılan bir adım, MİT gibi bir kurumun başındaki adamın 'taraf' olduğu iddialarını itiraf ettirmiş oldu...