BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafta sonu hava nasıl olacak?----

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?
13 Nisan 2024 - 09:40 www.finansgundem.com

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken, Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısı dışında kalan kesimlerde yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Adıyaman ve Gaziantep'in batısı ile Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın, yurdun iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu yağışlı geçecek. Yağışların sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Hafta sonu günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara'da 22, Diyarbakır ve İstanbul'da 23, İzmir'de 27, Samsun'da 18, Adana'da 26, Antalya'da 29, Trabzon'da 15 derece civarında seyredecek.

Pazartesiden itibaren sıcaklar artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar, yeni haftada etkili olacak hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Acar, "Cumartesi ve pazar günü yağışlı sistem yine Doğu Akdeniz'de, Güney Anadolu bölgesinde olduktan sonra önümüzdeki hafta başından itibaren yurdumuzu terk edecek. Sıcaklıklar bayram boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyretti yurt genelinde yağışa rağmen. Ancak pazartesi gününden itibaren bu sıcaklıkların biraz daha artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

3 büyük ilde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde olacak

Kıyı Ege ve kıyı Akdeniz'de sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. 5 gün boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir'de yağış beklenmiyor.

Önümüzdeki haftanın nispeten yağışsız bir hafta olacağını belirten Acar, "Ciddi bir meteorolojik hadise beklemiyoruz önümüzdeki hafta. Çarşamba günü Ankara'da 28 derecelere kadar çıkacak, gündüz en yüksek sıcaklık olarak. İstanbul'da ve İzmir'de de yine sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak" dedi.

"Yağışsız bir döneme giriyoruz"

Sıcaklık İstanbul'da 25, İzmir'de 28 dereceye çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte orman yangınlarına karşı da uyarıda bulundu.

"Önümüzdeki hafta ortasında Muğla, Aydın ve Antalya çevrelerindeki sıcaklıklara mevsim normallerinin 7-8 derece üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz. Yağışsız bir döneme de girdiğimiz için bir haftalık periyotta orman yangınları konusunda da dikkatli olunmasını tavsiye ediyoruz."

Bahar esintisi devam edecek mi? İşte yeni haftada hava durumu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)