BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafta sonu Antalya 45 derece!----

Hafta sonu Antalya 45 derece!

Hafta sonu Antalya 45 derece!
21 Temmuz 2023 - 06:55 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre hafta sonu ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin edilirken ülkenin güney kesimlerinde ise hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Hafta sonu yurt genelinde yağış beklenmezken, hava sıcaklıklarının hafta başına kadar artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hafta sonu yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının hafta başına kadar ülke genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

EN YÜKSEK SICAKLIK DEĞERLERİ: ANTALYA 45 DERECE

Günün en yüksek sıcaklık değerleri Ankara ve İstanbul'da 35, İzmir'de 39, Antalya'da 45, Adana'da 38, Diyarbakır'da 43, Samsun'da 31, Trabzon'da 29 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji'den kavurucu sıcak uyarısı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azap21 Temmuz 2023 07:02

    rivayet odur ki, cehennem yaratıldıktan sonra cehennemden bir parça dünyaya düşmüştür. Ve bu parça günümüzde Antalya olarak bilinmektedir