BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHacı Sabancı'dan sevgilisine jest----

Hacı Sabancı'dan sevgilisine jest

Hacı Sabancı'dan sevgilisine jest
29 Ekim 2014 - 09:05 www.finansgundem.com

İşadamı Hacı Sabancı bir dargın bir barışık sevgilisi Özge Ulusoy için meşhur otelde yer ayırttı

Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy’a romantik bir yaş günü sürprizi hazırladı ve Venedik’in en görkemli otellerinden Hotel Danieli’de yer ayırttı. Âşıklar ‘Turist’ filminin çekildiği otelde baş başa iki gün geçirecek

Hacı Sabancı, bir süre önce barıştığı Özge Ulusoy’la aşkına kaldığı yerden devam ediyor. Dün 32 yaşına giren Ulusoy için genç işadamı romantik bir doğum günü kutlaması organize etti. Sevgilisiyle baş başa kalmak isteyen Sabancı, aşklarını tazelemek için İtalya’nın romantik şehri Venedik’i seçti.

EN LÜKS OTELİ SEÇTİ 

Kalacakları otelin çok özel olmasına özen gösteren Hacı Sabancı, Oscar ödüllü Angelina Jolie ile Johnny Depp’in başrolünü paylaştığı ‘Turist’ filminin çekildiği Hotel Danieli’de yer ayırttı. Geceliği 7 bin Euro (20 bin TL) olan otelde Ulusoy’la baş başa iki gece geçirecek olan Hacı Sabancı, otel için 14 bin Euro (40 bin TL) ödeyecek.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ortadirek29 Ekim 2014 22:23

    Sevgili özge, hani sen bir röportajında kazandıgın on liranın üçünü harcayıp yedisini biriktiriyordun. Haciya yazik ddgil mi adamın 40.000 lirasını harcıyonn.

  • aatabur29 Ekim 2014 16:43

    Kadınları ne kadar mutlu edersen sonrası da o kadar keyifli olur diye düşünmüştür. dargın barışık hikaye kadın güzel vazgeçemiyordur bazı şeylerden :) kime jest kendine mi sevgilisine mi :)