BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGYODER'in yeni başkanı seçildi----

GYODER'in yeni başkanı seçildi

GYODER'in yeni başkanı seçildi
19 Haziran 2020 - 17:30 www.finansgundem.com

GYODER'in yeni başkanlığına, eski Başkan Yetgin'in görevinin sona ermesinin ardından Mehmet Kalyoncu seçildi.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) 11 Haziran’da tarihinde düzenlediği yönetim kurulu toplantısında, GYODER Başkanı Prof. Dr. Feyzullah Yetgin’in iki dönemdir yürüttüğü başkanlık görevinin sona ermesi sebebiyle başkanlığa yönetim kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu aday gösterildi. GYODER yönetim kurulu tarafından yapılan seçimde, GYODER Başkanlığı’na oy birliğiyle Mehmet Kalyoncu seçildi.

SEKTÖRE BAKIŞ DEĞİŞECEK

Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. GYODER olarak yepyeni bir heyecan ve yaklaşımla gayrimenkule bakışı değiştirecek, sektörde değişim ve gelişimin öncüsü olacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Kalyoncu Kimdir?

Mimar ve iş insanı Mehmet Kalyoncu, Kalyon Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olmanın yanı sıra İstanbul Yeni Havalimanı projesinde de İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütüyor. Lise eğitiminin son yılına girerken, Oxford Üniversitesi St. Hugh’s College tarafından düzenlenen akademik programa katılan Kalyoncu, bu programa kabul edilen ilk Türk öğrenci oldu. Üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlarken, bu dönemde Architectural Association ve Illinois Institute of Technology üniversitelerinde ziyaretçi öğrenci olarak eğitim gördü. Çalışmalarıyla beraber akademik gelişimini de devam ettiren Kalyoncu, müziğe olan ilgisi ve piyano yeteneğiyle London School of Music sertifikası aldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)