BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiGüneşten elektrik bedava----

Güneşten elektrik bedava

Güneşten elektrik bedava
13 Mayıs 2013 - 12:13 www.finansgundem.com

Güneş alan her yerde kullanılabilecek şekilde tasarlanan, güneş enerjisi ile elektrik üreten prizlerle artık elektrik bedava

FINANSGUNDEM.COM
Solar teknolojisinin gelişmesi ile birlikte artık güneş enerjisinden elektrik üretimi sınır tanımıyor. Küçük solar panellerle pil şarj etmekten, güneş enerjisi ile çalışan uçaklara kadar çok geniş bir alanda kullanılmaya başlanan güneş enerjisini, artık prizlerde elektrik üretiminde de kullanacağız. Her yerde özgürce kullanabilmeniz için tasarlanan prizlerle, istediğimiz yerde özgürce elektriğe ulaşabileceğiz.
Tasarımcı Kyuho Song ve Boa Oh tarafından geliştirilen konsept pencere prizi, istediğiniz her yerde kolayca elektriğe ulaşmanızı sağlayacak bir çalışma. Mobil cihazların artan kullanımı ve buna bağlı olarak ortaya çıkan şarj problemlerini ortadan kaldırmayı hedefleyen tasarımcılar çevreye duyarlı enerjiye kolayca ulaşmanızı amaçlıyor.
Temel prensibi güneş panellerinden elde edilen enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürmek olan cihaz, 1000mAh kapasiteye sahip. 5 ila 8 saat arasında tamamen şarj olabilen cihazı istediğiniz yere rahatça taşıyabileceksiniz. Halen test aşamasında olan konsept projenin kapasitesi artırılmaya çalışıyor.
Taşınabilir pencere prizlerinin önümüzdeki yıl ilk modellerinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)