BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGüneş: İlk yarı hayal kırıklığıyda----

Güneş: İlk yarı hayal kırıklığıyda

Güneş: İlk yarı hayal kırıklığıyda
24 Kasım 2016 - 01:12 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-3 berabere sonuçlanan Benfica maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 3-3 berabere kaldıkları Benfica maçı sonrasında ilk yarıyı, geri dönüşü ve oyuncularının performansını değerlendirdi. Güneş'in, 'Tuhaf bir şey oldu. Oyuncular mide bulantısından şikayet ettiler. Otobüste gelirken mi oldu neden oldu bilemiyorum?' açıklaması dikkat çekti.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Sonuç olarak berabere kaldık ve üzgünüz. Aşırı motivasyonun etkisiyle ilk yarı sahada yoktuk. Golcü yedik ve iyice panikledik rakip sahayı iyi kullandı ve biz de buna izin verdik.

'İLK YARI HAYAL KIRIKLIĞIYDI'

Ne savunma yapabildik ne topu iyi kullanabildik ve beklenmeyen basit goller yedik. Uzaktan atılan golde de yine rakibe baskı yapmadık. İkicni yarı Mitroglou'nun kaçırdığı gole kadar sahada olmayan bir takım gibiydik. Şans ve Allah yardım etti bize... Mucize gibi bir maç oldu ama bizim takım ilk yarı hariç genelde her maçta olumluydu. Bu maçın ilk yarısı hayal kırıklığıydı. Biz maç kaybedebiliriz ama oyuncu kaybetmek istemiyoruz.

Takım oyunu dağınıktı ne değişiklik yapsan fark etmiyordu. Oyunu okuyamamak ve gol sonrası panikledik. Gol yenebilir atılabilir seyircinin çok desteği vardı. Oyuncular maçı bırakmadılar ve skoru eşitlemeyi başardılar.

Şuan biz lig maçlarına bakacağız. Maç yoğunluğu aşabilirsek daha iyi günlerimiz olacak. Burada aldığımız beraberlik biraz kötü oldu. Kazanmamız halinde gruptan çıkacağız ama, o maça daha çok var. Şimdi lig maçına bakacağız."

'TUHAF BİR ŞEY OLDU'

İlk yarıdaki 3-0'lık skorun ardından soyunma odasında oyunculara ne söylediği yönündeki soruyu yanıtlamaktan kaçınan Güneş, "Tuhaf bir şey oldu. Oyuncuların isteği vardı. Birçok oyuncu mide bulantısı olduğunu söyledi. Otobüsle gelirken mi oldu, bunun etkisi var mıydı ama bütün oyuncular kötüydü. Zihinsel, fiziksel bakıyoruz, goller geldi şoktaydılar. Çok istekliydiler, gol gelince bu olumsuzluktan çıktık." değerlendirmesinde bulundu.

'RÖPORTAJ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM'

Basın toplantısında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Güneş, "Bizim, çocuklarımızın ve Türkiye'nin geleceği için onlara ihtiyaç var. İlkokul öğretmenim yaşıyor. Göztepe'de, gidecektim. Geçen gittim. Şimdi televizyonla gitmeyi düşünüyordum, röportaj yapmayı düşünüyordum. Ziyarete gideceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)