BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGülse Birsel’e Londra’da ödül ----

Gülse Birsel’e Londra’da ödül

Gülse Birsel’e Londra’da ödül
30 Ekim 2015 - 08:43 www.finansgundem.com

Gülse Birsel’e Londra’da Türkiye Çalışmaları Merkezi (CEFTUS) tarafından Toplumsal Başarı Ödülü verildi.

İngiltere’deki Türkiye Araştırmalar Merkezi CEFTUS (Center for Turkey Studies) önceki gece 4’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. Londra’da düzenlenen, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katıldığı törende Toplumsal Başarı Ödülleri de dağıtıldı. Gecede ödül alan Hürriyet gazetesi yazarı Gülse Birsel, konuşmasına, “Parlamento üyeleri hazır buradayken, her seferinde gelip giderken turist vizesi almak zor oluyor, sizin tanıdığınız vardır, bir oturma izni gibi birşey ayarlayabilirsek? Yapabilir miyiz bana öyle bir torpil?” diye espri yaparak başladı. 

GÜLECEK HALİMİZ YOK

Türkiye Araştırmalar Merkezi’ne teşekkür eden Birsel, “Onlarla tekrar görüşmek isterim, özellikle her yıl verdikleri İngiltere Kebap Ödülleri’nde jüri üyesi olmayı çok isterim” dedi.
Bir komedyen ve komedi yazarı olarak işinin zor olduğunu söyleyen Gülse Birsel, “Bu aralar Türkiye’nin keyfi yok, çok gülecek halimiz yok. Ama bir dahaki sefere görüştüğümüzde umuyor ve diliyorum ki, ülkemiz barış ve birinci sınıf bir demokrasiye kavuşmuş olur” diye konuştu.
CEFTUS Direktörü İbrahim Doğuş da kurumun iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi açısından artan bir öneme sahip olduğunu anlattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)