BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülerce'den çok kritik uyarı!----

Gülerce'den çok kritik uyarı!

Gülerce'den çok kritik uyarı!
24 Ocak 2014 - 08:13 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ın cemaati hedef gösteren açıklamalarına işaret eden yazar Hüseyin Gülerce'ye göre çok kötü şeyler olacak

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, hükümet cemaaat kavgasını tek şeritli köprüde kafa kafaya çarpışan iki arabaya benzetti.

Gülen'e yakın isimler arasında gösterilen Gülerce, bugünkü köşesinde Başbakan Erdoğan'ı sorumlu açıklamalar yapmaya davet etti.

Erdoğan'ın Brüksel ziyaretinde paralel yapıyı anlatmasından duyduğu rahatsızlığı gizlemeyen yazar, Başbakan'ın her şeyi paralel yapıyla izah etmesini dehşet verici buldu.

Erdoğan'ın cemaati hedef gösteren açıklamaları ve Gülen'in avukatının yeni ses kayıtlarının çıkabileceği uyarısını yan yana getiren Gülerce, tartışılacak bir görüşte bulundu. Yazara kulak veriyoruz:

DEMEK ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLACAK

"Sayın Gülen’in avukatının ikazlarıyla birlikte okunduğunda, Sayın Başbakan’ın ifadeleri dimağlarımıza bir çivi gibi çakılan, zihinlerimizi zonklatan şu soruyu akla getiriyor: “Demek, çok kötü şeyler olacak... Bu süreç; sapla saman karıştırılmadan, koskoca bir camia töhmet ve zan altında bırakılmadan, bu ülkede hayır ve iyilik hevesi, heyecanı öldürülmeden, insanımızı birbirine hasım hale getirmeden nasıl yönetilecek?”

“Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması”nda, Sayın Başbakan “Sabah gözaltılar başladı, öğlen haberi medyaya sızdırıldı, akşam da mahkûmiyet kararı verildi.” diyerek yapılanları eleştirmişti. Şimdi aynı şey yapılmıyor mu? Bir heyuladan bahsediliyor. Darbe yapmış, MİT’i karşısına almış, herkesi dinlemiş, her yere sızmış, her köşe başını tutmuş. Kesin bir dille, sanki ortada bir yargı kararı varmış gibi konuşuluyor.

Ama hukuk nerede? Yargı, kararını verinceye kadar hani insanlar masumdu? Hani suçun şahsîliği prensibi vardı? Diyelim ki bazıları, Hizmet’in ruhu ile bağdaşmayan bir iş yaptılar, sadece Allah’ın rızasına kilitlenmiş, gerçekten bugüne kadar görülmemiş bir fedakârlık destanı yazan milyonlarca insanı üzmenin, kırmanın âlemi nedir? Neden titizlik gösterilmiyor, neden üslup cinayetleri ile dümdüz gidiliyor? Psikolojik harp unsurlarıyla kendi insanımıza bir operasyon mu yapılıyor? Bu, devlet ciddiyeti, hukukun üstünlüğü ile bağdaşır mı?

Sayın Başbakan’ın yargıya müracaat etmesi gerekir. Değilse tek şeritli -demokratikleşme, hukukun üstünlüğü ve özgürlükler şeridi- bir köprüde -o köprü Türkiye’dir- iki araba kafa kafaya çarpışacak. Kardeşliğimize, huzurumuza yazık olacak…"
YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reis25 Ocak 2014 00:01

    gülerce by cok şeyler olcak diyor bu kesin kanıya nereden varıyor acıklaması lazım

  • reis24 Ocak 2014 23:59

    ömrüm yettince akparti ve tayyiberdogana desteklerimiz sürecek gülerce beyi bu acıklamalarından dolayı kınıyorum

  • dx24 Ocak 2014 22:41

    Ayrıca Borsagündem'i emek emek hazırlayan dostlar,elinize sağlık.O kadar haber izliyoruz da gene de sizden öğrendiğimizin yarısını öğrenemiyoruz.Helal olsun hepinize

  • dx24 Ocak 2014 22:13

    Eğriye eğri,doğruya doğru ama bu kadar da vatanhainliğine pes doğrusu.Takke düştü,kel göründü.Kötü şeyler olsun da KINA yakın biryerlerinize.

  • ABK24 Ocak 2014 20:55

    tehdit mi, üzüntü mü?

  • Helal Sana Hacı24 Ocak 2014 16:51

    demek ki çok güzel şeyler olacak! Türkiye Cumhuriyeti Atatürk ilke ve inkilaplarına herkes eskisinden dahada sıkı sıkıya bağlanacak,olması gereken....

  • drcnyt24 Ocak 2014 15:47

    sen kimsin ya.... kendini ne zannediyorsun? bu T.C. mi büyük sen mi büyük? haddini bileceksin o kadar..

  • misafir24 Ocak 2014 14:37

    fed indirimiyle başlıyan bu sahte kavga dolar eksikliğinin vemiş olduğu sefillikle devam eder gider dolar 2,33 görmüş adamların derdine bak elbette kavga olacak ortalık toz duman olacak ki meleketin düştüğü durum görülmesin

  • dlbyz24 Ocak 2014 13:12

    süleymancılar ile fetullahcılar merkez bankasını komple satın alır en iyisi siyaset ve yandaşları isviçre bankalarındaki doları ülkeye getirsin merkez bankası terlemesin baba

  • GÜLERCE-ğim geliyor...24 Ocak 2014 11:48

    daha düne kadar hükümetin yanında konuşur iken ilahi emir gelmişte (?), dönmüş gibi konuşuyor.şantaj kasetleri,beddualar,memlekete verdiği milyarlık zararları hangi gözle geliyor bilemem.bu cemaatin televizyon,gazete vb.şeylerini kullanan biri olarak yanılmışım.sende gerçeği gör...

  • paralar24 Ocak 2014 10:55

    yahu bırakın bunları, ayakkabı kutularındaki paraları tartışalım.

  • vicdan24 Ocak 2014 10:47

    sn Gülerce siz bu grubun neresindesiniz sizin söylemlerinizi tabi olduğunuz grubunuzun başı bile takmıyor. ya olayın vehametinden haberiniz yok yada yok gibi davranıyorsunuz. onurunla yaşa !

  • Akhan24 Ocak 2014 10:08

    Bence yolsuzlukları örtmenin adı paralel devlet oldu, gerisi hikaye.

  • kenan24 Ocak 2014 10:03

    kendinizi ne sanıyorsunuz?karşınızda türkiye cumhuriyeti var mesele tayyip meselesi değil bu ülke size teslim edilmeyecek

  • ata24 Ocak 2014 09:50

    Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu modern Türkiye Cumhuriyeti iki imamın sidik yarışı yaptığı bir alana dönüşmüş, Allahım sen aklımı koru.

  • vatandaş24 Ocak 2014 09:47

    Gülen, israili ve abd yi eleştirdiği gün benim ona bakışım değişir.

  • Ayla Akcan24 Ocak 2014 09:30

    Cemaatten oy devşirirken iyiydi. Her tatlı yemenin bir acı çıkarması vardır. Yiyin birbirinizi.

  • vatandas24 Ocak 2014 09:21

    Tayyip bana dokunmayan yilan bin yil yasasin dedi. Sonra biryerlere comak soktu milletin anasi agladi. Orduyu passifize ederken kanki idiler!

  • SEN KİMSİN?24 Ocak 2014 09:17

    SEN KİMSİN ULAN DEVLETE POSTA KOYUYORSUN. HER YERE SIZDINIZ. THY, KALKINMA AJANSLARI, BAKANLIKLAR.. İSİM İSİM SANA ÖRGÜT ELAMANLARINIZI MI SAYAYIM?. HER ŞEYİ SİNSİCE YÜRÜTÜYORSUNUZ. ARTIK HER ŞEY ORTADA... NEYİ SAKLAYACAKSINIZ?.

  • Süper24 Ocak 2014 09:16

    Yiyin birbirinizi...zevkten dört köşeyim

  • Gazeteci24 Ocak 2014 09:12

    nedir Feto denen bir zaat Turkiyenin butun sosyalgundemi ile ekonomik butun piyasalarını belirliyor. kabul edilemez bir durum. bu zaat bu devletten büyük mü. önce gezi olaylarıyla sonra cemaat operasyonuyla memleketi ne hale getirdiler.

  • İbrahim24 Ocak 2014 09:05

    Cemaat huzurmu bıraktı ülkede 100 milyon yolsuzluk var dediler üç tane atom bombasını aynı anda attılar dolar ve euro ebesinin körüne gelmiş bundan dolayı milyarlarca lira halkın cebinden çıkıp kimin cebine girmiş buda yasal olan yolsuzluk olsa gerek

  • ali tutar24 Ocak 2014 08:52

    adamlardaki pikinliğe bakın. hala tehdit ediyorlar. adamlar 10 yıldır terör estirdiler istedikleri kişileri uyduruk senaryolarla içeri attılar. hükümet seyretti, seyretmeye devam.

  • bistvadisi24 Ocak 2014 08:31

    ey foto tarafı sizi adam yerine koyan yoktu tayyip sayesine biraz adam oldunuz şimdi bitiniz kanlandı nereye saldıracagınızı bilemediz, adam: soysada soymasada dik duruşuyla başbakanmış ama israili nasıl dize getirdiyse Allahın izniyle sizide dize getirecek