BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülerce korkutan senaryoyu yazdı----

Gülerce korkutan senaryoyu yazdı

Gülerce korkutan senaryoyu yazdı
05 Mart 2014 - 07:55 www.finansgundem.com

Hüseyin Gülerce "Çok kötü şeyler oluyor" diyerek ürperten kara tabloyu yazdı

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Türkiye için felaket senaryosunu yazdı. Erdoğan'ın tarihi yanlışlar içinde olduğunu söyleyen Gülerce Türkiye'nin kaosa sürüklendiğini duadan başka sığınılacak şeyin kalmadığını söyledi.

En başta Sayın Başbakan, koskoca bir camiayı seçim meydanlarında hedef tahtası yapıyor. Yazmaya elimin gitmediği hakaretleri yapıyor.

TARİHE GEÇECEK YANLIŞ YAPIYOR!

Sanki yargı karar vermiş gibi suçlamalarda bulunuyor. Başbakan Erdoğan “paralel yapı” yaftasıyla, maalesef Hizmet Hareketi’ne ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye çok ağır laflar ediyor. Hepimizin başbakanı olarak Sayın Erdoğan’dan üslup güzelliği beklemek hakkımızdır. Üzülüyoruz, çünkü bu tavır kucaklayıcı değildir, bu tavır adil değildir, bu tavır hukukî de değildir. Kendilerinin en çok şikâyet ettiği yargısız infaz konusunda, tarihe geçecek yanlışı bizzat kendisi yapmaktadır. Bunun AK Parti’ye, kutuplaşmayı önleyerek bütün toplumu kucaklaması gereken bir iktidara, asla faydası olmayacaktır.

TÜRKİYE KAOSA SÜRÜKLENİYOR

Çok kötü şeyler oluyor. Türkiye, öngörülemez, kestirilemez bir kaosa doğru sürükleniyor. Diyalog ve hoşgörü zeminleri tükeniyor. Uğranılan kayıplar nasıl telafi edilecek? Aileler, baba-oğullar, eşler, kardeşler karşı karşıya geliyor. Meydanların coşkusu; yapılan hatanın, bizi ülke ve millet olarak sürükleyeceği kaos ortamının görülmesini önlüyor. Kutuplaşma derinleşiyor, samimi gönüller ızdırap çekiyor, insanımız arasındaki köprüler berhava oluyor. Yakın hedefler için fayda umanlar bilmeliler ki, orta vadede, hele uzun vadede, uğradığımız zararların büyüklüğü -Allah göstermesin- tahmin bile edilemez.

28 ŞUBAT RUHU DÖNÜYOR!

Çok kötü şeyler oluyor. Son MGK toplantısına 28 Şubat’ın ruhu geri dönüyor. Hem de sivillerin teklifi ile “paralel yapı” kastedilerek koskoca bir camia tehlike ilan ediliyor. Sınırlarımızın dibindeki dış tehditler yerine, iç tehdit yine başa geçiyor. TSK’ya, vesayet dönemindeki rolünün bugünkü iktidar eliyle hatırlatılması tek kelime ile fecaattir. Çünkü askerin geri dönüşüne yol veriliyor...

FACİAYA YOL AÇACAKTIR

Çok kötü şeyler oluyor. “Paralel yapı”nın üzerine gidiyoruz diye dershanelerin kapatılması, iki yıl sonra eğitim ve öğretimde büyük bir faciaya yol açacaktır. 2016 üniversiteye giriş sınavının sonuçları, bu felâketin ne anlama geldiğini herkese anlatacaktır. Ama ne fayda… Olan gençlerimize olacaktır.

Çok kötü şeyler oluyor. Sağduyulu seslerin feryatlarına rağmen, sorumlular sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi davranıyorlar. Kimse, kendi yanlışına, yanlış denilmesini istemiyor.

Duadan başka sığınağımız kalmadı…
YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet05 Mart 2014 17:56

    cemaatin chp yi desteklemesi kötü değil,ama başbakanın cemaati eleştirmesi kötü öylemi?

  • yol05 Mart 2014 14:34

    ortalık trolden geçilmiyor baksanıza. birbirinin kopyası yorumlar. ortada tek gerçek var: artık saklanamayacak kadar büyüyen yolsuzluklar, birilerinin evinden çıkan milyar dolar tutarında para. bunları tartışmalıyor. gizlenemez bu yolsuzluk... Ama Allah her şeyi görüyor...

  • Yavuz Selim05 Mart 2014 14:12

    Afrika'daki aç insanlara gönderiyoruz diye bizi kandırdınız.Adımıza kurban kesip gönderecektiniz,gerçekten gönderdiniz mi,yoksa paralar Pensilvanya'ya hocanın çifliğine mi gitti?

  • Misafir05 Mart 2014 14:07

    Pensilvanya'daki malikaneyi neyle aldınız,hocanıza,emekli vaiz maaşıyla mı?Yolsuzluktan dem vururken bunu hiç düşünmediniz mi?

  • Misafir05 Mart 2014 14:02

    Mevcut iktidara rağmen ülkeyi yönetme sevdasından vazgeçin,ülke kaosa girmeyecek ve iktidar da rahatlayacaktır.Herkes işini yapsın.Tasınızı tarağınızı toplayıp ülkeyi terkedin,haydi hepiniz Pensilvanya!ya

  • gülüm05 Mart 2014 13:25

    Sınava ne gerek var. sınavlar şaibeli bu ülkede. dersane okul bahane

  • Y.Hanoğlu05 Mart 2014 13:01

    Olmasını şiddetle arzuladığınız korkunç senaryo gerçekleşmedi ve Allah'ın izniyle bundan sonra kuracağınız tuzaklar da sizin başınıza geçecek.

  • Y.Hanoğlu05 Mart 2014 12:54

    Sizin dersaneleriniz kapanınca neden kaos çıksın.Peki,siz Başbakan'ı yargısız infaz etmeye çalışmadınız mı? Sahte ,montaj kasetlerle hükümeti alaşağı etmeye çalışmadınız mı? Şimdi dürüstlükten bahsedene bak.

  • Yaşar Hanoğlu05 Mart 2014 12:51

    Ak parti safralarından kurtuluyor. Bu sayede ülkemiz de sizden kurtuluyor.Hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsunuz. Kabul edin ,bittiniz.

  • VİCDAN05 Mart 2014 11:19

    ALLAH HEPİNİZE AKIL FİKİR VERSİN. OLANLARI HALEN GÖREMİYOR MUSUNUZ ? YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAM AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , İALENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • Tunga05 Mart 2014 10:56

    bukalemun diyorum kime? neye? biliyormusunuz. Oluşmuş her kesime, her düşünceye, her gruba, her kültüre şirin, mantıklı, doğru görünmeye çalışan şahsiyetlere... İnsan ne ise o dur. Hatta her kes bir noktada o'cu bu'cudur. Mesele bu ayrışmayı bir fikir degeri olarak görüp iyiye yormaktır. Sömür milleti, basında bas bas bağır yayın yap çık sonra hiç bir şey yapmamış gibi yok üslup, yok kibarlık yok sağ duyudan bahset...

  • salih05 Mart 2014 10:47

    Haram olsun, zehir zıkkım olsun olsun bugüne kadar verdiğim gazete parası, kurban parası

  • ali uzun05 Mart 2014 10:34

    siz batacak sınız tr yide batırmaya çalışıyorsunuz..

  • psikolog05 Mart 2014 10:34

    Çok boş konuşmuş! bir iki proflden biraz poz vermeye çalışmış anlamsızca

  • yyyyy05 Mart 2014 10:06

    en dogru cumleni en sonda söyledin ama iş olsun diye söyledin. kımse kendi yanlışına yanlış denilmesini istemiyor bukadar.

  • yyyyy05 Mart 2014 10:06

    en dogru cumleni en sonda söyledin ama iş olsun diye söyledin. kımse kendi yanlışına yanlış denilmesini istemiyor bukadar.

  • Alo05 Mart 2014 09:55

    Sen kimsin yahu?

  • aynen05 Mart 2014 09:51

    şunun altına imzamı atarım: "TSK’ya, vesayet dönemindeki rolünün bugünkü iktidar eliyle hatırlatılması tek kelime ile fecaattir."

  • Murat05 Mart 2014 09:45

    Paralel Devlet nedir? Paralel devlet ülkedeki hukuk kurallarını yasaları hiçe sayarak mensuplarına hak etmedikleri maddi, siyasi ve bürokratik menfaat kazandıran yapıdır. bugün bu nerde var? 1. Güneydoğu'da var. KCK yapıyor. 2. Tüm türkiye'de AKP ile oluyor. ihaleler hukuksuz bi şekilde yandaşlara veriliyor.rüşvetler alınıyor. kifayetsiz adamlar sırf birilerinin akrabası diye makam mevki sahibi oluyor. cemaat sadece göz boyama. 28 Şubatta da irtica yaygarası koparıldı sonra gördük ki milyar dolarlar hortumlanmış... bu da bunun 2014 versiyonu.

  • tolga yildiz05 Mart 2014 09:19

    siz kimsiniz ikidebir devletı tehtıtı edıyorsunuz emir aldığınız israıl ve amerıkayamı güveniyorsunuz başbakanımız size geregınden fazla değer verdı ama artık bu degerı amerıkada ve israilde bulursunuz

  • erteledim05 Mart 2014 09:17

    AK Parti'yi eleştirdiğim o kadar çok şey var ki... Hatta yakın zamana kadar yerel seçimlerde AK Partiye oy vermemeye kararlıydım. Ancak şimdi bu eleştirilerimin hepsini erteledim. Artık tek bir duam ve çabam var. O da cemaatin Türkiye gündeminden silinmesi

  • sabit05 Mart 2014 08:52

    Başbakanın tavrınde bir değişiklik yok. Gezi protestocularına, tekel işçilerine, tüsiad a, vb. nasıl davranıyorsa size de aynı şekilde davranıyor. nie alındınız ki şimdi...

  • örgüt çökertilsin..05 Mart 2014 08:38

    Ne kucaklaması ya bu saatten sonra.. devleti ele geçirip içini oydunuz. Bu hizmet denilen örgüt yokken devlette işin olsa sağcı olsun, solcu olsun mağdur birine yardım edilirdi. İşi geç de olsa görülürdü. Hizmet dediğin yapı meydana çıktı. Sinsi işler çevirir oldu. Örgüte yardım etmediysen, sempatin yoksa, imam referansın yoksa devlette işin görülmez oldu.

  • çuvaldız05 Mart 2014 08:33

    "Hepimizin Başbakanı" dediğin kişiye ne kadar saygı gösterdin ki şimdi beklentini dillendiriyorsun

  • tosun05 Mart 2014 08:12

    Sonunuz geliyor. İhanetin bedeli inanın çok ağır olacak ve olmalıdırda.