BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray’dan F.Bahçe’ye 'etik' yanıtı----

G.Saray’dan F.Bahçe’ye 'etik' yanıtı

G.Saray’dan F.Bahçe’ye 'etik' yanıtı
25 Ocak 2014 - 08:04 www.finansgundem.com

Bruma’nın Gaziantepspor’a kiralanmasına gösterilen tepki için G.Saray açıklama yaptı: Fenerlilerin etik anlayışını biliyoruz

Galatasaray’ın, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bruma’yı Gaziantepspor’a kiralaması etik tartışmasını da beraberinde getirdi. Sarı-kırmızılıların ligde yarın oynayacağı rakibine Yiğit Gökoğlan ile Bruma’yı vermesi tepkilere neden oldu. Özellikle Fenerbahçeli taraftar, sosyal medya aracılığıyla bunu eleştirirken, bu durumun bir nevi şike bile sayılabileceği, etik yanının hiç olmadığı dile getirildi.

Tepkilere yanıt veren Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise bu konuda kısa ve öz bir açıklama yaptı: “Galatasaray gayri kanuni hiçbir şey yapmaz. Kanuna aykırı hiçbir eylemin içinde de olmaz. Fenerbahçelilerin etik anlayışını biliyoruz. Bu bizi bağlamaz.”

TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Galatasaraylı Bruma’nın başka bir kulübe kiralanması konusunda kendilerine herhangi bir başvuru yapılmadığını söyledi. Düren, “Böyle bir başvuru durumunda, bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF’nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)