BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray'a esprili gönderme----

G.Saray'a esprili gönderme

G.Saray'a esprili gönderme
17 Aralık 2013 - 16:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, sarı-lacivertli takımın 11 puan gerisinde olan Galatasaray'a esprili bir göndermede bulundu

Ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş'ın kuruluş tarihlerinin rakamlarının toplamından çıkan sonuçla Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi 1907'nin rakamlar toplamını çıkararak 11 rakamını buldu.  Ekşioğlu, attığı tweet ile önce şunu sordu: "Bilmece. 1905 rakamlar toplamı  (15) + 1903 rakamlar toplamı (13) =28... 1907 rakamlar toplamı ise=17.
28-17= 11. Bilin bakalım 11 nedir?"  şeklinde rakiplerine göndermede bulundu.
Öte yandan; Fenerbahçe'nin rakipleriyle ligde aradaki puan farkını açmasıyla yakında 'Türk futbolunun kalitesiz" denilmeye başlanacağını ifade eden Ekşioğlu, "Yakında Türk futbolu kalitesiz demeye başlarlar. Bu sene Ziraat in, Spor Toto aut" diye konuştu.
Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın tek düşüncesinin sarı-lacivertli taraftarları mutlu edebilmek olduğunu kaydeden Ekşioğlu, "Aziz Yıldırım taraftarlara her zaman duacıdır. Kendisi taraftarla yatıp taraftarla kalkıyor inanın tek isteği taraftarları mutlu edebilmek" dedi.
UEFA'nın Fenerbahçe'nin cezasını 1 yıla indirir mi? sorusuna ise  Ekşioğlu, "O konu hukuk, o konuyla ilgili bir şey bilemiyorum hep ters işlediği için" şeklinde cevap verdi. Ekşioğlu, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağına hocanın karar vereceğini, ancak transfer yapılacağını düşünmediğini de sözlerine ekledi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaan17 Aralık 2013 16:38

    sen fenerin işine bak acaba şike nasıl yapabiliriz onun hesabını yap yoksa bu senede şampiyon olamayabilirsiniz şikeci takımın yöneticileri bu yüz karası her zaman karşınıza gelecektir.

  • nail keskinli17 Aralık 2013 16:38

    ekşioğlu siz önce kara lekenizi temizleyin avrupa fatihine laf atamazsın şikeciler utanmadan sıkılmadan türkiyenin avrupadaki gurur kaynağ bir takıma laf söyleme hakkı yoktur

  • YUSUF17 Aralık 2013 16:34

    neticeye bakıp konuşuruz