BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor''G.Saray maçındaki...''----

''G.Saray maçındaki...''

''G.Saray maçındaki...''
27 Eylül 2013 - 18:08 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, FBTV'de ilginç açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sow, kendisine iyi bakan bir profesyonel olduğunu belirterek özel hayatı ve futbol dışı yaşantısında da neler yaptığını anlattı.
İşte Sow'un açıklamaları:
"GALATASARAY MAÇINDAKİ RÖVAŞATAM..."
"Galatasaray maçında attığım gol birçok bileşenin bir araya gelmesiyle attığım bir goldü. Benim iyi yaptığım bir hareket bu aslında sanıyorum. Diğer oynadığım kulüplerde de bu tarz goller atmıştım. Eskişehirspor maçında da Allah'a şükür bu tarz güzel bir gol atmıştım."
"ÇALIŞMAK İÇİN DAHA ÇOK VAKTİMİZ VAR"
"Önemli olan çalışmak, çalışmanın karşılığını alıyoruz. Ben çalışmalarımı aynen sürdürdüm. Bu yıl daha da kendimi geliştirmek için elimden geleni yapacağım. Çalışmak için daha çok vaktimiz var, çünkü Avrupa liglerinde oynamıyoruz. Fenerbahçe ile daha yüksek başarılara imza atacağım."
"HIZIM, TEKNİĞİM BENİM İYİ ÖZELLİKLERİM"
"Öncelikle top bana gelmeden önce adeta onunla konuşuyorum, o esnada yerimi iyi almaya çalışıyorum. Ben hep hazır bir şekilde bekliyorum. Ben defans arkasına yaptığım koşularda top istemelerimin etkili olduğunu düşünüyorum. Hızım, tekniğim de benim iyi özelliklerim."
"FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNAYAN TAKIMLAR..."
"Çok zorlu rakiplere karşı oynuyoruz. 11 kişiyle defans yapan takımlara karşı oynuyoruz. Gerçekten bazı takımların savunmasını aşmak zor olabiliyor. Fenerbahçe'ye karşı oynamaya çalışan takımlar kazanmak için oynama çalışsa da ilk olarak gol yememek için oynuyor."
"EGEMEN İYİ Kİ BİZİM TAKIMDA OYNUYOR"
"İlk maçın Beşiktaş'a karşıydı. Daha ötesi de şimdi takım arkadaşım olan Egemen'e karşı oynadım. Ona 'dev' diyorum ben. Şimdi de iyi ki bizim takımda oynuyor."
"MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİĞİ ŞEKİLDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM"
"Ben çok küçük yaştan beri, ailemin bana verdiği terbiye benim böyle pozitif olmamı sağladı. Ben bir Müslümanım. Müslümanların yapması gereken de insanlarla iyi şekilde geçinmesi gerekir. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum."
"PEK DIŞARI ÇIKTIĞIMI SÖYLEYEMEM"
"Allah biz şükürler olsun ki bize bir kız çocuğu bağışladı. Kendinde biraz şımarıklık yapmaya başladı. O büyüdükçe ben de babalar dünyasına giriyorum aslında yavaş yavaş. Bir baba olarak ben üzerime düşenleri yapmaya çalışıyorum. Gezmeye dolaşmaya çalışıyoruz ara ara. İstanbul'da tanınmak çok da kolay değil. Yanımıza geliyorlar, insanlarla konuşuyoruz. Bu yüzden pek de dışarı çıktığımı söyleyemem."
"AİLE YAŞAMIM İLK SIRADA GELİYOR"
"Ben aile ortamını çok seven bir insanım. Başarıda bu da etkili oluyor tabii. Aile benim için çok önemli, ilk sırada geliyor hatta."
SOW'UN TÜRKÇE SÖZLERİ
"Merhaba, nasılsın, iyiyim, afiyet olsun, günaydın, en temel sözleri biliyorum. Bu kelimeleri kullanıyorum ancak şu anki Türkçem insanlarla iletişime geçecek seviyede değil. Dışarıda yürüyüşe çıktığımda insanlarla bir arada olduğumda insanlar bana nasılsın diyor, ben de onlara iyiyim diyorum. Sonra Türkçe bir şeyler anlatıyorlar bana ve ben de hiçbir şey anlamıyorum. Ama biraz daha kendimi geliştireceğim."
"DROGBA, BURAK, ALMEIDA, UMUT VE RONALDO"
"Herkesin tanıdığı Drogba ve Burak var tabii ki Türkiye'deki en iyi golcüler arasında. Beşiktaşlı Hugo Almeida var. Galatasaray'dan Umut Bulut var tabii bir de. Avrupa'da ise golcü diyorsak Cristiano Ronaldo tabii ki."
TARAFTAR YORUMU
"Taraftarımız hakkında çok uzun konuşabiliriz ancak tek kelime ile konuşacağım. İlk oynadığım maç hala aklımda, beni karşılamaları özellikle. Her maçta bize sevgilerini gösteriyorlar ve bizi fazlasıyla mutlu ediyorlar. Onların bana olan bu sevgisini görmek beni mutlu ediyor. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bana olan sevgilerine layık olabilmek için ne varsa elimde sahaya koyacağım."
Sow sözlerini, Fenerbahçe taraftarlarına yönelik "Allah'a emanet olun" sözleriyle tamamladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)