BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGrammy adaylarına 1 milyon TL’lik hediye ----

Grammy adaylarına 1 milyon TL’lik hediye

Grammy adaylarına 1 milyon TL’lik hediye
26 Ocak 2024 - 15:23 www.finansgundem.com

Grammy Ödülleri'nde adaylara her sene dağıtılan hediye çantalar içeriğiyle şimdiden merak uyandırıyor. Provalar boyunca, katılımcılar alana giderek toplamda 1 milyon TL’yi (35.369 $) aşan tutardaki çantalarını alabiliyorlar

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy Ödülleri 5 Şubat’ta düzenlenecek törenle sahiplerine ulaşacak. 

66. Grammy Ödülleri’nin bu sene kimlere gideceği merak konusu olmaya devam ederken adaylara verilen promosyon ürünleriyle dolu hediye çantaları da içeriğiyle göz dolduruyor.

Bu yılın resmi Grammy Gift Lounge’ı, tam üç gün boyunca, sunucularla sanatçıların ziyaret edebilmesi için açık olacak.

Sözcü'de yer alan habere göre, ödül töreni öncesindeki üç tam gün süren provalar boyunca, katılımcılar alana giderek hediyelerini seçebilir ve toplamda 1 milyon TL’yi (35.369 $) aşan tutardaki çantalarını alabilirler.

ÇANTADA YER ALAN MARKALAR

Gift Lounge'da tüm kategorilerde çeşitli ürünler yer alacak. Markalar arasında Miage Skincare, Aiper, Auro Wellness, cate brown, Frontera, Grossé, Nap Bar, oneisall, Oxygenetix, PETA x Noize ve THOR Kitchen gibi çok fazla seçenek bulunuyor.

Hediyeler arasında kıyafet, kozmetik, ayakkabı, mutfak aksesuarları, dekoratif ürünler, ünlü tasarımcıların ürünleri, kitap, teknolojik ürünler, çikolata ve içecek gibi çok fazla çeşit yer alıyor.

Hediye etkinliğinin düzenleyicileri arasında yer alan Los Angeles merkezli pazarlama şirketi Distinctive Assets'in kurucusu Lash Fary, "Hediyelerimizin bu kadar iyi karşılandığına memnunum çünkü oldukça işlevsel ve muhteşemler" diyor.

"Grammy hediyelerimiz katılımcılar için beklenen bir avantaj haline geldi ve bu yıl küratörlüğünü yaptığımız şeyleri paylaşmaktan özellikle heyecan duyuyorum." dedi.

Karı koca tarihe geçtiler! Grammy Ödülleri'nde rekor

 

Grammy ödüllü Akon, Türkiye'de saç ektirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)