BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGörüntülü görüşmede iyi görünmenin yolu----

Görüntülü görüşmede iyi görünmenin yolu

Görüntülü görüşmede iyi görünmenin yolu
11 Nisan 2020 - 16:16 www.finansgundem.com

Korona virüs pandemisinin bir sonucu olarak milyonlarca kişi evden çalışırken ve flört ederken, video konferanslar başlıca yeni görüşme biçimimiz haline geldi.

Ne yazık ki dizüstü bilgisayarların kumlu görüntü veren kameraları ve zayıf aydınlatma her zaman en profesyonel görünümü sağlamıyor. Fakat ünlü tasarımcılara göre, her bir görüntülü görüşme için düzgün görünmenizi sağlayan belirli teknikler var.

The New York Times'tan gazeteci Maureen Dowd’a konuşan Tom Ford, ilk adımın bilgisayarınızı kitap yığını gibi yükseltilmiş bir yüzeye yerleştirmek olduğunu belirtti, böylelikle kamera başınızdan biraz daha yüksekte olacak.

Dizüstü bilgisayar başınızın üzerinde bir seviyede konumlandıktan sonra, kamerayı gözlerinize doğru tutmalısınız.

Tasarımcılara göre aydınlatma da önemli ama sizi daha iyi gösterecek ışık için bilgisayarınızın yanına, “yüzünüzün en iyi olduğunu düşündüğünüz tarafına” uzun bir masa lambası yerleştirmenizi öneriliyor.

Ford, “Lamba bilgisayarla aynı hizada ve çok az gerisinde olmalı. Böylece ışık yüzünüze güzel bir şekilde vurur” diye açıkladı. Bir parça ışık ayarlaması elde etmeyi sağlamak için beyaz bir kağıt parçası veya beyaz bir masa örtüsü kullanmanızı ve bunu oturduğunuz masaya sermenizi tavsiye ediyor. Fakat beyazın karede görünmediğinden emin olmalısınız.

Son olarak “bolca pudra” kullanılması tavsiye ediliyor. Moda tasarımcısı sözlerini “işte bu kadar” diye tamamladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)