BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGoogle yazın gelişini ilan etti----

Google yazın gelişini ilan etti

Google yazın gelişini ilan etti
21 Haziran 2013 - 12:44 www.finansgundem.com

Google, yazın gelişini bugün anasayfasına taşıdığı animasyonlu doodle ile kutladı.

Doodle, yaz gündömünü interaktif bir doodle ile karşıladı. Yaz Gündönümü doodle’ı, suda bir dalganın önlerinden yükselerek geçtiği beş yüzücüyü gösteriyor. Yılın en uzun günü olan 21 Haziran, aynı zamanda Kuzey Yarımküre'de Yaz Gündönümü, Güney Yarım kürede ise Kış Gündönümü’nü temsil ediyor.

21 Haziran, Kuzey Yarımküre’de en uzun gündüz ve en kısa gecenin yaşandığı gün olurken, kuzeye gidildikçe gündüz süresi de uzuyor. Güneş’in gökte en tepede olduğu zamanı temsil eden yaz gündönümü, yazın da bir nevi başlangıcını temsil ediyor. Yaz gündönümün ardından, günler Kış Gündönümü’nün başlayacağı 21 Aralık’a kadar kısalmaya başlıyor, o tarihten sonra tekrar uzuyor.

Yaz Gündönümü antik zamanlardan bu yana birçok uygarlık tarafından kutlanıyor. İngiltere’deki Stonehenge harebeleri, yaz gündönümü gibi birçok astronomik olaya işaret eden birçok yapıdan sadece biri.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)