BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGoogle banka mı oluyor?----

Google banka mı oluyor?

Google banka mı oluyor?
16 Mayıs 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

Google I/O konferansında yeni teknolojilerini tanıtmaya devam ediyor. Bunlardan bir yenisi Gmail'e eklenen Google Wallet ile para transferi.

Gmail ile birlikte çalışacak olan Google Wallet sayesinde, kullanıcılar içerik eklemeye basıp göndermek istediği tutarı yazarak ve göndereceği kişiyi belirleyerek para gönderebilecek. Kullanıcının belirlediği miktarı kendisinin tanımladığı banka hesabından veya Google Wallet hesabından, bir diğer hesaba anında aktarabilecek.  Para gönderilmek istenen kişinin de bir Wallet üyesi olması gerekiyor. Ancak bu şekilde gönderdiğiniz para onun hesabına geçecektir. Ayrıca hesabınızdaki parayı Wallet'in kabul ettiği her yere gönderebileceksiniz. Bunun içerisinde bankalar, şirketler ve aklınıza gelebilecek birçok kurum bulunuyor. Elbette bunun içinde Google Wallet'in o kurumları tanıyor olması gerekiyor. 
Bu işlemi yapabilmeleri için kullanıcıların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)