BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs'tan piyasalar için kötü haber----

Goldman Sachs'tan piyasalar için kötü haber

Goldman Sachs'tan piyasalar için kötü haber
12 Ekim 2015 - 18:26 www.finansgundem.com

Goldman Sachs analistleri, piyasaların yılın 4. çeyreğinde bazı zorluklarla karşılaşacağını ve bu durumun iniş çıkışlara neden olacağını öngördü

S&P 500 Endeksi geçen haftayı yüzde 5'e yakın bir ralliyle kapatabilirdi ancak bu durum 2015'in geri kalanında işlerin yolunda gideceği anlamına gelmiyor. Goldman Sachs analistleri U.S. Weekly Kickstart'in geçen sayısında, piyasaların karşı karşıya kalacağı 3 zorluğa dikkat çekti ve 2015'in inişli çıkışlı bir yıla dönüşeceğini belirtti.

David Kostin'in başında bulunduğu ekip, başlayacak olan bilanço sezonunun muhtemelen hayal kırıklığı olacağını söyledi. Goldman, kar beklentilerini ve S&P 500 Endeksi'ne ilişkin beklentilerini düşürmüştü.

Bununla birlikte, Kostin ve ekibi Kasım ayında Washington'da 2015 yılına kadar yükseltilmiş olan borç tavanı limitinin yeniden bir sorun teşkil edebileceğini kaydetti ve "Borç limitinin yükseltilmesine ilişkin müzakereler çekişmeli olabilir ve mesele son ana kadar çözülemeyebilir" ifadesine yer verildi.

Analistler üçüncü olarak da Fed'in Aralık'ta bir faiz artışı yapacağına inandıklarını kaydetti ve ilk faiz artışının zamanlamasına dair piyasalarda süregelen belirsizlikle birlikte bu tür bir aksiyonun türbülansa neden olabileceğini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)