BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs S&P 500 hedefini yükseltti----

Goldman Sachs S&P 500 hedefini yükseltti

Goldman Sachs S&P 500 hedefini yükseltti
16 Kasım 2023 - 07:45 www.finansgundem.com

Goldman Sachs, S&P 500'de yukarı hareketin devam edeceğini ve gelecek hisse senedi piyasası değerlemelerinin 18 kat artacağını tahmin ediyor.

Goldman Sachs stratejistleri S&P 500'ün 2024'ü 4,700 seviyesinde tamamlayacağını tahmin ediyor. Bu da son seviyelere göre yüzde 4,2'lik bir artışı temsil ediyor.

Stratejist David Kostin ve Goldman Sachs'taki meslektaşları Çarşamba günkü bir notta, 2024 için temel varsayımlarının ABD ekonomisinin durgunluktan kaçınarak ılımlı bir hızla genişlemesini içerdiğini yazdı. Kazançların yüzde 5 oranında artacağını ve hisse senedi piyasası değerlemelerinin 18 kat artacağını tahmin ediyorlar.

Kostin, "Gelecek yıl bu zamanlarda, portföy yöneticileri geriye dönüp bakacak ve 2024 için en iyi yatırım stratejisinin Taylor Swift'in 1989 albümündeki 'All You Had To Do Was Stay' şarkısındaki tavsiyesine uymak olduğunu fark edecekler. Şarkı, "aralıklı dalgalanmalara rağmen, fon yöneticilerinin nihayetinde gelecek yılın sonuna kadar yatırımda kaldıkları için ödüllendirileceğine dair temel tahminimizi yansıtıyor"dedi.

Nvidia, Microsoft, Alphabet, Apple, Amazon.com, Meta Platforms ve Tesla gibi mega şirketlerin oluşturduğu "Muhteşem 7" paketinin, risk ödülüne rağmen 2024'te S&P 500'ün geri kalanından daha iyi performans göstermesini bekliyorlar.

San Francisco Fed Başkanı Daly: Faiz artırımına erken son verilmemeli

 

Asya borsalarında negatif seyir

 

Fitch'ten ABD bankalarına kötü haber

 

New York borsası yükselişle kapandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)