BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs: Dolar güçlenmeye devam edebilir----

Goldman Sachs: Dolar güçlenmeye devam edebilir

Goldman Sachs: Dolar güçlenmeye devam edebilir
03 Kasım 2022 - 08:01 www.finansgundem.com

Goldman Sachs stratejisti Kamakshya Trivedi, ABD'nin bir resesyondan kaçınabilmesinin diğer gelişmiş ekonomilere göre daha olası olduğunu ifade ederek, ABD dolarının bir süre için daha güçlenmeye devam edebileceğini vurguladı.

Goldman Sachs Group'a göre Fed'in şahin tutumunu devam ettirdiği ortamda, ABD ekonomisi ile güçlü bağları olan gelişmekte olan piyasaların para birimleri diğerlerinden daha iyi performans gösterecekler.

ABD'nin bir resesyondan kaçınabilmesinin diğer gelişmiş ekonomilere göre daha olası olduğunu ifade eden Goldman Sachs stratejisti Kamakshya Trivedi, ABD dolarının da bir süre için daha güçlenmeye devam edebileceğini vurguladı.

Trivedi, bu durumun ABD ekonomisi ile bağları iyi olan gelişmekte olan ülkelerin, artan faiz oranlarına ve derinleşen küresel daralma korkularının dayanmak için iyi bir konumda olmaları anlamına geldiğini de belirtti.

Goldman Sachs analistleri yatırımcılara ABD'nin büyüme görünümü ile güçlü şekilde bağlantılı gelişmekte olan para birimleri bulmalarını önerirlerken en iyi adayların Meksika pesosu ve Brezilya reali olduğunu ifade ettiler.

Goldman, doğalgaz fiyat tahminini düşürdü

 

Goldman CEO’sunun fintek hayali suya düştü

 

Goldman Sachs bilançosunu açıkladı

 

Goldman, ECB'den faiz artış beklentisini düşürdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)