BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGoldman Sachs: Çin ekonomisinin toparlanması henüz sona ermedi----

Goldman Sachs: Çin ekonomisinin toparlanması henüz sona ermedi

Goldman Sachs: Çin ekonomisinin toparlanması henüz sona ermedi
25 Mayıs 2023 - 08:01 www.finansgundem.com

Goldman Sachs analistleri Çin ekonomisinin KOVID-19'un etkilerinden tam olarak toparlanmadığını, yılın ikinci yarısında iyileşme için daha alan olduğunu savundu.

Goldman Sachs analistleri yayınladıkları araştırma notunda Çin ekonomisinin yeniden açılması ile başlayan toparlanmanın henüz sona ermediğini, ancak toparlanmanın kolay bölümünün bittiğini söyledi.

Temas yoğun hizmet sektörlerinin henüz KOVID-19'un etkilerinden tam olarak toparlanmadığını belirten Goldman Sachs, yılın ikinci yarısında iyileşme için daha alan olduğunu savundu.

Analistler, Çinli politika yapıcıların risk kontrolüne ve güven inşa eden tedbirlere odaklanmalarının büyük olasılık olduğunu ifade ederken, Haziran ayında bir zorunlu karşılık indiriminin olası göründüğünü de vurguladılar.

Bununla birlikte Pekin'in büyük teşvikler açıklamasının muhtmel olmadığını ifade eden Goldman Sachs, hükümetin gayrimenkul risklerini çözmek ve genç işsizliğini azaltmak için daha hedefli bir yaklaşım içinde olabileceğini belirtti.

Çin, Hollanda'nın "köprü" olmayı sürdüreceğini umuyor

 

Çin’in finansal olmayan dış yatırımı arttı

 

Rusya'nın Çin'e enerji sevkiyatı yüzde 40 arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)