BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGölbaşı Belediyesi’ne HES’li girişler başladı----

Gölbaşı Belediyesi’ne HES’li girişler başladı

Gölbaşı Belediyesi’ne HES’li girişler başladı
07 Eylül 2020 - 15:25 www.finansgundem.com

Gölbaşı Belediyesi, Ankara Valiliği tarafından bütün kamu ve kamu kuruluşlarına girişlerde zorunlu hale getirilen HES uygulamasını belediye girişinde uygulamaya koydu.

Ankara Valiliği tarafından alınan ‘Hayat Eve Sığar (HES)” uygulamasının tüm kamu kurumlarında randevu talepleri öncesi ve kamu kurumlarına girişlerde kullanılmasına’ dair kararı uygulamaya koyan Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların ve personelin kuruma girişlerini HES kodu ile sağlıyor.

Alınan karar sonrası hızla harekete geçtiklerini aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Bu sayede vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığını koruyarak, tedbirlerimizi almış olacağız. Personelimizin tamamı HES kodu ile giriş sağlıyor. Belediye de işi olan vatandaşlarımızın da HES kodu almalarını önemle rica ederiz. Alınan karar için Ankara Valiliği’ne teşekkürlerimizi iletmek isterim” dedi.

Rusya’nın ikinci korona aşısı yolda

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)