BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçeada koyları ihaleye çıkarıldı----

Gökçeada koyları ihaleye çıkarıldı

Gökçeada koyları ihaleye çıkarıldı
29 Nisan 2022 - 10:31 www.finansgundem.com

Çanakkale’nin Gökçeada Belediyesi 13 Nisan'da aldığı kararla Gizli Liman bölgesinde 7 ayrı tesisin kurulması ve 10 yıl çalıştırılması için ihaleye çıktı. İhale kapalı teklif yöntemiyle yapılacak


Çanakkale’nin Gökçeada Belediyesi, Türkiye’nin en batı bölgesi olarak kabul edilen Gizli Liman’daki 50 bin metrekarelik alanı, sahil ve yeşil alan düzenlemesi yapılması, yedi adet tesis kurulması karşılığında 10 yıl süreyle kiralayacak.

İYİ Partili Ünal Çetin’in başkanlığını yaptığı Gökçeada Belediyesi’nin; 4 İYİ Partili, 2 AK Partili, 2 CHP’'i ve 1 bağımsız meclis üyesi bulunuyor.

Birgün'den Bilal Çelik'in haberine göre; Belediye Meclisi, 13 Nisan'da aldığı kararla Gizli Liman bölgesinde 7 ayrı tesisin kurulması ve 10 yıl çalıştırılması için ihaleye çıktı.

İhaleye göre kamuya ait alanda yapılacak tesisler, ‘yap-işlet-devret’ modeliyle özel şirketlerce işletilecek.

Maliyeti 5 milyon 619 bin TL olarak hesaplanan işin ihalesi, “kapalı teklif” yöntemiyle yapılacak. İhale 11 Mayıs’ta, belediyenin meclis salonunda gerçekleşecek.

Ünal Çetin daha sonra Twitter hesabından Birgün gazetesinde haberi yapan muhabiri etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Özgürlükler adına duruş sergilediğinizi bildiğimiz birgün gazetesi, öncelikle habere ilişkin, şahsımın görüş verme özgürlüğümü elimden alarak, görüşüm alınmadan haber yapmışsınız. Habere ilişkin bir çok husus yanlıştır. Konuya ilişkin tekzip gazetenize ulaşacaktır" ifadesine yer verdi.

Çanakkale'de iki maden sahası için ihale düzenlenecek

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAZIK OLUR29 Nisan 2022 11:54

    Gökçeada’yı cazip kılan sessizliği, doğallığı idi..Son yıllarda bayağı yapılaşma oldu ve doku bozulmaya başladı..Eğer haber doğru ise ve tam gaz adanın heryerinde yapılaşma olursa Gökçeada’da maalesef elden gider, hiçbir cazibesi kalmaz, kendi ellerinizle adayı daha fazla mahvetmeyin kardeşim..