BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇanakkale'de iki maden sahası için ihale düzenlenecek----

Çanakkale'de iki maden sahası için ihale düzenlenecek

Çanakkale'de iki maden sahası için ihale düzenlenecek
26 Nisan 2022 - 09:30 www.finansgundem.com

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Çanakkale'de ikinci grup küçük alan iki maden sahası için ihale düzenlenecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce, Çanakkale'de iki küçük alan maden sahası ihale edilecek.

Konuya ilişkin ihale ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Çanakkale'de ikinci grup küçük alan iki maden sahası mücavirindeki ruhsat sahipleri arasında ihale edilecek. Sahalar için başvurular, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü İhale Komisyonu'na doğrudan yapılacak.

Küçük alan olarak belirlenen sahanın ili, erişim numarası, maden grubu, koordinat bilgileri, alanı, taban ihale bedeli, ihale tarihi ve saati ile ihaleye katılabilecek ruhsat sahiplerinin isimlerini içeren listeler, Genel Müdürlük internet sayfasında en az 15 gün önceden ilan edilecek.

İhale teminatı teklif edilen ihale bedelinin yüzde 20'sinden ve taban ihale bedelinden az olamayacak. İhale edilmek üzere ilan edilen sahaya birden fazla ruhsat sahibinin müracaat etmesi halinde sahanın ihalesi kapalı teklif ve açık artırma usulüyle yapılacak.

24 şehirin yarısından fazlasına maden ruhsatı verilmiş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)