BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGlobal gümüş talebi 2022'de rekor kıracak----

Global gümüş talebi 2022'de rekor kıracak

Global gümüş talebi 2022'de rekor kıracak
10 Şubat 2022 - 08:10 www.finansgundem.com

Global gümüş talebinin güçlü sanayi ve yatırım talebiyle 2022'de %8 artışla rekor seviye olan 1.112 milyar onsa ulaşması bekleniyor.

Silver Institute, 2022'de gümüş piyasasının geçen yıl kurulan güçlü temeller üzerine inşa edileceğini ve gümüş talebindeki artışın, gümüşün kullanımı hem geleneksel hem de kritik yeşil teknolojilerde genişlediçe % 5 oranında artması beklenen rekor gümüş endüstriyel üretimi tarafından yönlendirileceğini bildirdi.

Raporda, küresel ekonomide devam eden gelişmeler, tedarik zinciri darboğazlarından kaynaklanan kısa vadeli ters rüzgarları ve belirli bölgelerde devam eden KOVID pandemisinden kaynaklanan zorlukları azaltarak gümüş endüstriyel uygulamalara ek bir destek sağlayacak.

Silver Institute, hükümetlerin karbon nötrlüğü konusundaki taahhütlerinin yeşil enerji projelerinin hızla genişlemesine yol açmasıyla gümüşün fotovoltaik (PV) endüstrisinde kullanımına ilişkin görünümün parlak kalmaya devam ettiğini vurguladı.

Dev bankadan yeni altın tahmini!

 

Altın 2 haftanın zirvesine yakın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)