BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGitti 1 milyon dolar!----

Gitti 1 milyon dolar!

Gitti 1 milyon dolar!
29 Aralık 2013 - 08:46 www.finansgundem.com

F.Bahçeli futbolcuların Karabük deplasmanındaki yenilgisi 1 milyon dolara mal oldu

Başkan Aziz Yıldırım, sezon başında futbolcularıyla yaptığı toplantıda “Bu sene galibiyet primi beklemeyin. Ancak şampiyon olursanız o zaman gereği yapılacaktır” dese de, 3-3’lük Beşiktaş derbisi sonrası yıldızlara yeni yıl öncesi büyük bir sürpriz yapmak için kolları sıvadığı ortaya çıktı.
Vatan'ın haberine göre, 13. haftadaki kritik maçta siyah-beyazlıları deviremeseler de 10 kişi kalmalarına rağmen sergilenen futbol karşısında gururlanan başkan takımla “Çaykur Rize, Akhisar, Karabük ve Kayseri maçlarında puan kaybı yapmazsanız, en kötü birinden beraberlik bile alsanız size bu 4 maçın 1 milyon dolarlık primini ödeyeceğim” şeklinde jest yapmaya hazırlansa da, hiç hesapta olmayan Karabük mağlubiyeti futbolcuların tüm planlarını alt üst etti.
EKSTRA PRİM DE KAÇTI
Sarı-lacivertliler, bu serinin bozulmasıyla 1 milyon dolarlık primin dışında önemli bir gelirden de oldu. Çünkü başkan bu paranın haricinde sezon başından itibaren alınan galibiyetlerin primini de hesaplatıp, 2014’ün ilk gününde futbolculara dağıtacaktı.
Hatırlanacağı üzere takım ligin başındaki çalkaltılı günleri atlatıp çıkışa geçtiğinde tekrar dillenen prim dedikodusu G.Saray maçından önce gündeme gelmişti. Ancak teknik patron Ersun Yanal’ın geçirdiği sağlık sorunu tüm takımın motivasyonunu değiştirmiş, hocalarını başlarında gören futbolcular böyle bir ortamda prim istemeyi uygun görmemişti.
Şmdilerde kaçan primden dolayı takımdaki futbolcuların moralleri biraz bozulsa da sezon boyunca elde edilen başarıdan dolayı başkanın yumuşayıp primleri yatırabileceği de konuşuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)