BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGece ziyaretinin sırrı çözüldü----

Gece ziyaretinin sırrı çözüldü

Gece ziyaretinin sırrı çözüldü
21 Aralık 2013 - 07:42 www.finansgundem.com

Zekeriya Öz’ün, gözaltına alınan zanlıların tutulduğu İstanbul Emniyeti’ne yaptığı gece ziyaretinin sırrı çözüldü

İstanbul merkezli operasyonu yürüten savcıların bağlı bulunduğu İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün, gözaltına alınan zanlıların tutulduğu İstanbul Emniyeti’ne yaptığı gece ziyaretinin sırrı çözüldü.
Öz’ün, soruşturmayı yürüten şube müdürünün değişmesinden sonra, gözaltına alınan bazı isimlerin nezarethaneden çıkartılarak “amir odasında” tutulduğu iddialarının doğruluğunu araştırmak üzere emniyete gittiği, burada bazı zanlıların odada olduklarını görünce sorumlu polisler hakkında tutanak düzenlediği ortaya çıktı.
 Öz’ün sır ziyareti, önceki akşam merak konusu olmuştu. Öz, emniyete gelirken, gazetecilerin soruları üzerine, “Neden geldiğim belli değil mi?” dedi. Öz, kısa süre kaldığı emniyette 3. kata çıktı. Öz’ün bu ziyaretinin sebebinin nezarethaneden alınarak bazı zanlıların amir odasında bekletildiği yönündeki iddialar olduğu öğrenildi. Öz’ün, şubeye gelerek burada bazı zanlıların amir odasında tutulduğunu saptadığı ve tutanak düzenleyerek emniyetten ayrıldığı öğrenildi.
 Zaman.com.tr’nin haberine göre de Savcı Öz’ün özellikle bakan çocuklarının da aralarında bulunduğu bazı şüphelilerin ifadelerinin değiştirilmesi ve ifade metinlerinden bazı cümlelerin çıkarılması bilgisi üzerine müdahalede bulunduğu da iddia edildi. Haberde, Öz’ün Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve bazı polislere bakan çocuklarının ifadelerinin değiştirilme girişimi üzerine “Yasadışı işlem yaparsanız tutuklanırsınız” diyerek uyarıda bulunduğu belirtildi.
‘Yangın bizi de yaktı’
Gazeteci İsmail Küçükkaya ise dün twitter hesabından görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’la konuştuğunu duyurdu. Küçükkaya, twitter hesabından paylaştığı mesajında “Çapkın’la konuştum: ‘Büyük bir yangın var, hiç ilgimiz yokken bizi de yaktı’ dedi...Çapkın görevden alınma sebebi olarak, ‘Böyle bir soruşturmadan nasıl haberin olmaz’ düşüncesini görüyor” diye yazdı. Milliyet
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)