BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGE yatırım için kolları sıvadı----

GE yatırım için kolları sıvadı

GE yatırım için kolları sıvadı
26 Eylül 2013 - 13:16 www.finansgundem.com

GE, Türkiye ile LED teknolojisi ve rüzgar enerjisi gibi önemli projeler için görüşmek istediklerini açıkladı

General Electric CEO'su Jeffrey Immelt, Türkiye ile LED teknolojisi ve rüzgar enerjisi gibi önemli projeler için bir an önce görüşmek istediklerini söyledi. Enerji Bakanı Taner Yıldız ile görüşmesi öncesinde basına çok kısa bir açıklamada bulunan Immelt, "Bugün burada çok önemli projeleri bir an önce görüşmek istiyoruz. Görüşeceğimiz projelerin arısında rüzgar ve LED teknolojileri de var. Türkiye'de yapacağımız görüşmelerde yapacağımız bazı duyurular olacak ama bunları daha sonra açıklayacağız" dedi.
Geçen yıl Türkiye için 900 milyon dolarlık bir yatırım taahhüdünde bulunduklarını da hatırlatan Immelt, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu taahhüdü devam ettirmeyi planladığımızı söyleyebilirim."
Enerji Bakanı Yıldız ise sokak aydınlatmalarının hazineye faturasıyla ilgili, Türkiye'de 1.2 milyar TL'lik işletme giderinin tasarruflu olması için önemli yatırımlar gerektiğini belirterek, "Ancak biz bu konuda yerli üretim şartı getirmiştik. Bazı büyük firmalar da bunu yapabileceklerini söylemişti. Belki bugün bunu da görüşeceğiz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)