BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGarantörler masada! BM'den Kıbrıs için kritik hamle----

Garantörler masada! BM'den Kıbrıs için kritik hamle

Garantörler masada! BM'den Kıbrıs için kritik hamle
25 Şubat 2021 - 07:12 www.finansgundem.com

BM, Kıbrıslı tarafları ve garantör ülkeleri 27-29 Nisan'da Cenevre'de bir araya getirecek

Birleşmiş Milletler (BM) Kıbrıslı tarafları ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'yi 27-29 Nisan'da İsviçre'nin Cenevre kentinde bir araya getirecek.

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, yaptığı yazılı açıklamada, ''Genel Sekreter 27-29 Nisan 2021 tarihleri ​​arasında İsviçre'nin Cenevre kentinde Kıbrıs sorunuyla ilgili gayri resmi 5+1 toplantı düzenlemeyi planlıyor.'' ifadesine yer verdi.

Açıklamada toplantının amacının Kıbrıs sorununa yakın gelecekte kalıcı bir çözüm bulmak için tarafların ortak zeminde buluşup buluşamayacağını görmek olduğu kaydedildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kaygısız25 Şubat 2021 15:24

    Adil bir çözüm ortaya konulması imkansız, böyle bir niyet olsaydı, Kıbrıs sorunu şimdiye çözülürdü. Garantör ülke ne oluyormuş. Adamların amaçları kendi lehlerine sonuç yaratmak.

  • HASAN TOSUN25 Şubat 2021 12:32

    dolarzede

  • Nedim25 Şubat 2021 12:02

    İngiltere nin ne garantörü oluyormuş?  Bütün dertleri niyetleri  sanal vaatler sunarak  Türk Ordusunu pasifize edecek  anlaşma koparmak.  Bir sonraki aşama  kendi halkını kendi hükümetine   ve ana vatana  düşman  etmek. Bu oyunları tutarsa ki zan etmiyorum  Bosna  Hersek ya da Suriye den beter olur  Kıbrıs Türklerinin durumu!  Asıl niyet Türklerin Akdeniz den   ayağını kesmek.  KUzey Suriye de pkk itleri dolunca  tam da istedikleri olacak.  Ne der bu işe Kripto Kemal?  Pek te sesini çıkarmaz.  Onun derdi belli.