BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den Ramazan kredisi----

Garanti'den Ramazan kredisi

Garanti'den Ramazan kredisi
19 Temmuz 2013 - 19:30 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Ramazan'a özel kredi kampanyasını müşterilerine sunuyor.

Garanti Bankası'nın Ramazan ayına özel kampanyası Ramazan Bayramına kadar sürecek. Tüketiciler, Ramazan Bayramı’na kadar sürecek kampanya kapsamında; %0,65 faizli kredi kullanabiliyor. Yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise, 60 aya varan vadelerde, 30 bin TL’ye kadar kredi seçeneği sunuluyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Müşterilerimizin keyifli bir Ramazan ayı geçirmesi ve bayrama diledikleri gibi hazırlanabilmesi için ihtiyaç duydukları krediyi, hem uygun faizle hem de kolay ve hızlı bir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, krediye tüm kanallarımızdan başvuru yapabiliyor. Şubelerimize yapacakları başvurularda ise sadece nüfus cüzdanlarını getirmeleri yeterli oluyor. Müşterilerimiz ayrıca, ‘Tam Destek’ hizmetimiz sayesinde, bayram kredileriyle ilgili farklı ihtiyaçlarına çözüm bulabiliyor.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)