BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den Kentsel Dönüşüm'e destek----

Garanti'den Kentsel Dönüşüm'e destek

Garanti'den Kentsel Dönüşüm'e destek
19 Ocak 2013 - 12:19 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Yıldızpark Modern'in ilk etabına konut finansmanı sağlıyor

Garanti Mortgage, Gaziosmanpaşa Belediyesi iştiraki GOPAŞ'ın, Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Alanı'nda başlattığı konut projesi Yıldızpark Modern'in ilk etabına konut finansmanı sağlıyor.
Garanti açıklamasına göre, Garanti Mortgage, Avrupa Yapı Gayrimenkul, Bayraktar Otomotiv, Erkay Otomotiv ve Dasis Yapı tarafından kurulan Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı'yla işbirliği yapıyor.
400 konutluk projeyle ilgili gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayan Garanti Mortgage, proje dahilinde uygun faiz oranıyla kredi desteği verirken, konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, ''Kentsel dönüşüm Türkiye'nin en önemli ihtiyaçlarından biri. Bu kapsamdaki projeler, ömrünü tamamlamış yapıları ekonomiye kazandırırken, daha geniş yeşil alanlar, sokaklar ve yaşam alanları sunan kentler yaratıyor. Bu özelliklere sahip kentsel dönüşüm projeleri, inşaat, yapı malzemeleri ve gayrimenkul sektörünü son derece olumlu etkilerken, ülke ekonomisine ve sosyal gelişime büyük katkı sağlıyor.
Garanti Mortgage olarak, 'Yıldızpark Modern'le, kentsel dönüşüm projelerine konut finansmanı desteği sağlamaya başlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz'' dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)