BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den cazip kredi teklifi----

Garanti'den cazip kredi teklifi

Garanti'den cazip kredi teklifi
28 Mart 2014 - 08:47 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Karadere esnafa 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli uygun faiz oranlarından kredi verdiklerini söyledi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, esnaf destek paketiyle 50.000 TL ve 60 aya varan vadelerle uygun koşullarda kredi imkanı sunduklarını belirtirken, onların hayatlarını kolaylaştıracak POS, bireysel emeklilik gibi ürünleri de daha uygun koşullarda sunduklarını söyledi. Esnaf için, verimliliğin ve yaratılan katma değerin artırılmasının kritik önem taşıdığını belirten Karadere, “Bu bakımdan esnaf özellikle hızlı ve kolay çözümlere ihtiyaç duyuyor. Türkiye’de POS sahibi her 3 işyerinden birinin tercihi olan üye işyeri ağımızla esnafın ihtiyaç duyduğu her türlü POS hizmetini hızlı bir şekilde sağlıyoruz”dedi. 

NAKİT SIKINTISINA ÇÖZÜM 

Karadere, esnafın nakit sıkıntısını göz önüne alarak yepyeni bir şirket kartı olan Easy’yi tasarladıklarını ifade etti. Karedere, ”Easy, kart sahiplerine ekstre borcunu erken ödemeye yüzde 1 indirim, 20 güne kadar faizsiz geri ödeme ve uygun oranlarla kredi imkanı sunuyoruz. Ayrıca sektörel çeşitli indirimler de var” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)