BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası’ndan Gezi Parkı açıklaması----

Garanti Bankası’ndan Gezi Parkı açıklaması

Garanti Bankası’ndan Gezi Parkı açıklaması
04 Haziran 2013 - 11:15 www.finansgundem.com

Garanti Bankası’ndan, sosyal medyada yer alan yorumlarla ilgili bir açıklama yapıldı

Garanti Bankası, Gezi Parkı’nda yaşanan protestolar sırasında sosyal medyada yer alan yorumlarla ilgili olarak resmi facebook hesapları üzerinden açıklamada bulundu.
Garanti Bankası’ndan, sosyal medyada yer alan yorumlarla ilgili açıklama şöyle:
Garanti Bankası olarak, Gezi Parkı’nda başlayan ve ardından Türkiye’ye yayılan toplumsal tepkilerin ulaştığı noktada, yaşananları izliyor ve hassasiyeti paylaşıyoruz. Dileğimiz, toplumsal uzlaşı talebinin; demokratik zeminde, kimsenin zarar görmeyeceği şekilde, özgürce dile getirilebilmesi.
Sosyal medyada bankamıza yönelik oluşan hassasiyetin ardından, oturmuş kurumsal yapımız ve profesyonel yönetim anlayışımız doğrultusunda, kamuoyuna bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz.
Garanti Bankası, yaklaşık 18 bin çalışanı ve binlerce paydaşı ile çoğunluğu halka açık ve profesyonelce yönetilen bir şirkettir. Garanti’nin kurum kültürünü, hoşgörü, şeffaflık ve vicdana dayanan temel değerlerimiz belirler.
Bu doğrultuda, müşterilerimizin tercih ve isteklerine saygı duyduğumuzu, gerek finansal gerek sosyal sorumluluk anlamında, toplumumuza her koşulda en iyi hizmeti vermek üzere çalıştığımızı bilgilerinize sunarız.
Kamuoyunu derinden etkileyen bu gelişmelerin, toplumsal uzlaşı zemininde en kısa sürede çözümlenmesini beklerken, tüm kurum ve kişilerin bankamıza karşı hakkaniyet bilinciyle hareket etmesini diliyoruz.
Garanti Bankası Genel Müdürlüğü
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu04 Haziran 2013 12:01

    bankanın sahibi ile eylemleri yayınlamayan tv kuruluşları aynı kişiye ait ama duyarlı en azından penguen belgesi yayınladılar