BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'na 'şeffaflık' ödülü!----

Garanti Bankası'na 'şeffaflık' ödülü!

Garanti Bankası'na 'şeffaflık' ödülü!
11 Aralık 2015 - 09:21 www.finansgundem.com

Türkiye’de ilk kez verilen “Kurumsal Şeffaflık” ödülünü Garanti Bankası kazandı

Garanti Bankası, yolsuzlukla mücadeleye liderlik eden küresel sivil toplum kuruluşu Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Şeffaflık Ödülleri” kapsamında, “Kurumsal Şeffaflık” ödülünü aldı.
 
Garanti  paydaşlarıyla kurduğu proaktif, şeffaf ve tutarlı iletişimde önemli rol oynayan Yatırımcı İlişkileri web sitesi ve iPad uygulamasıyla, Türkiye’de Kurumsal Şeffaflık alanında verilen ödüle layık görüldü. Şeffaflık Ödülleri, 9 Aralık Çarşamba akşamı Four Seasons Otel’de gerçekleştirilen törende, Uluslararası Şeffaflık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Özarslan tarafından verildi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Tüm paydaşlarımız için sürdürülebilir değer yaratma hedefiyle çalışıyoruz. Dürüstlük, doğruluk, hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkeleriyle yolumuzda ilerlerken, bunun paydaşlarımıza karşı en temel sorumluluğumuz olduğu bilincindeyiz. Şeffaflığı, yükümlülük olmanın ötesinde, tüm paydaşlarımızla iletişimimizin merkezine yerleştiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz Yatırımcı İlişkileri web sitesi ve iPad uygulaması da, şeffaf iletişimimizde önemli bir rol oynuyor. Vazgeçilmez değerlerimiz, politikalarımız, ilkelerimiz, kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımızı buradan tüm ilgililerle paylaşıyoruz. Sürdürdüğümüz çalışmaların, dünyanın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından tanınması ve ödüle layık görülmesi, bizim için gurur verici.” dedi.
 
Garanti Bankası’nın, Türkçe-İngilizce olarak hazırlanan Yatırımcı İlişkileri web sitesinden, kapsamlı ve güncel bilgiye her zaman ulaşılabiliyor, sorulara cevap alınabiliyor. Yeni içerik eklendiğinde kullanıcıya anında bildirim ulaştıran Yatırımcı İlişkileri iPad uygulaması, çevrimdışı iken de okunabilen zengin içeriğe sahip kütüphanesiyle fark yaratıyor. Web sitesi ve uygulama üzerinden  duyurulara, sunumlara, interaktif hisse analizine, yatırımcı takvimine, finansal sonuçlara ilişkin telekonferans ses kayıtlarına ve yönetim söyleşilerine ulaşılabiliyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)