BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGame of Thrones dizisi, Harvard’da ders oluyor! ----

Game of Thrones dizisi, Harvard’da ders oluyor!

Game of Thrones dizisi, Harvard’da ders oluyor!
03 Haziran 2017 - 12:33 www.finansgundem.com

Game of Thrones dizisi, Harvard Üniversitesi’nde ders olarak okutulacak

2015 yılında dünyanın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan British Columbia Üniversitesi’nde Game of Thrones ders olarak okutulmaya başlamıştı. 2017-2018 akademik takvimi ile birlikte Harvard Üniversitesi de Game of Thrones’u ders olarak öğrencilerine gösterecek.

Harvard Üniversitesi, Orta Çağ’ın kanlı ve savaşlarla geçen siyasi ve sosyal ortamını öğrencilere aktarabilmek üzerine Game of Thrones üzerinden Orta Çağ’ı anlatacak. Harvard Üniversitesi’nde açılacak olan dersin adının “Gerçek Game of Thrones: Modern Mitlerden Orta Çağ Modellerine” olacağı öğrenildi. George R.R. Martin kitapları ve ünlü diziden örnekler seçilecek.

Game of Thrones’un Harvard Üniversitesi’nin en çok ilgi gören dersleri arasında yer alması bekleniyor. Harvard Üniversitesi, Tarih derslerinde öğrencilerin sanat eserlerini araç olarak kullanarak tarihi atmosferlerin içselleştirilmesi için çalışması takdir topluyor. Harvard Üniversitesi, dünyanın en pahalı üniversiteleri arasında her sene zirveye oynuyor. Harvard Üniversitesi'nin senelik ücretinin 150 bin dolar olması, her sene eğitimcilerin gündemi oluyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • balık baştan kokar04 Haziran 2017 09:04

    parası olan okuyor yada okumasa babasının holdingine geçecek, zengin doğarak hayata gelenler her zaman 4 ayak üstünde yaşar