BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalibiyete giden yol----

Galibiyete giden yol

Galibiyete giden yol
04 Kasım 2013 - 06:43 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de yapılan Genel Kurul'da başkanlık için Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar yarıştı. Galip beklendiği gibi Aziz Yıldırım oldu

3 Temmuz hesaplaşmasında Aziz Yıldırım, rakibi eski TFF Başkanı Aydınlar'ı geçti. İşte Aziz Yıldırım'ı yeniden başkanlığa götüren süreç:

3 Temmuz hesaplaşması fark yaptırdı
1-“3 Temmuz hesaplaşması” söylemini kongrenin ana fikri yaptı yaptı. Uzun süredir istediği hesaplaşmayı dün gerçekleştirdi.
2-Kendinden emindi ama işi şansa bırakmadı. Bazı üyeleri bizzat aradı, dün saatlerce ayakta, insanları karşıladı.
3-Stratejisini iyi belirledi. Kendisine tepkili olanların dahi kendisine oy vermesini sağladı.
4-Mehmet Ali Aydınlar’ın Fenerbahçe maçlarına gelmemesini çok iyi kullandı. CSKA maçında locada değil taraftarın içinde oturarak “Arkamda camia ve taraftarlar var” mesajını verdi.
5-Kongreyi çok iyi biliyor. Kendini destekleyenlerin oturma planından, sandalyelere konulan Yılmaz Özdil yazılarına kadar en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş bir seçim süreci yaşattı.

NEDEN KAYBETTİ?
Federasyon başkanlığı büyük dezavantajı oldu

1-Eski grupçular kendi güçlerini olduğundan fazla gösterip onu yanılttılar. Şike süreci ile ilgili bazı noktaları açıklayamadı.
2-Kongrede çok kısa konuşup Yıldırım’ın konuşmasını beklemeden çıkması tepki topladı. Bunun yerine TV’den seslenmesi kongre üyeleri tarafından olumlu karşılanmadı.
3-Yıldırım kongrenin ilk günü gövde gösterisi yaparken Aydınlar’ın destekçileri cılız kaldı. Kararsız olanlar Yıldırım’a olan desteği görüp tercihlerini yaptılar.
4-3 Temmuz ile ilgili bazı soruları yanıtsız bıraktı… Lutfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal hakkında olumlu sözleri aleyhine kullanıldı.
5-Kongrenin Aziz Yıldırım tarafından açılan Ülker Arena’da olması, baştan psikolojik üstünlüğü yitirmesine yol açtı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)