BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGalaxy S4'ün fiyatı ne kadar?----

Galaxy S4'ün fiyatı ne kadar?

Galaxy S4'ün fiyatı ne kadar?
16 Mart 2013 - 09:24 www.finansgundem.com

Samsung, büyük ekranlı, ince ancak daha güçlü işlemciye sahip Galaxy S4'ün duyurusunu yaptı

Samsung'un amiral gemisi olan ürün, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye sahip. Kalınlığı 7.9 milimetre, ağırlığı ise 130 gram olan S4, yaklaşık 4.99 inç büyüklüğünde yükzek çözünürlüklü HD ekranıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Fiyatının 2 bin TL'nin altında olması beklenen Galaxy S4 Nisan ayının sonunda piyasada olacak. Samsung Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, Türkiye dahil sadece 9 ülkede yerel lansman yapılacağını ifade etti. Koçdar, fiyatın ise Galaxy S3'ün piyasaya çıktığı andaki seviyede olacağını vurguladı. Yeni Galaxy S4'te yerel içerikler de olacak. Ürün 1 günden daha fazla kullanım ömrüne sahip piliyle de dikkat çekiyor. Galaxy S4'te kullanılan sensörler gözle sayfa çevirme ve durdurmayı mümkün kılıyor.
TÜRK OYUNU HEDİYE
Galaxy S4'te Tük mühendislerin ürettiği Bucketz oyunu da var. Türk Picnic Hippo ile işbirliği yapan şirket, Samsung Apps'den indirilebilecek Bucketz oyununu kullanıcılarına 6 ay boyunca ücretsiz sunacak. Öte yandan Avea ve Vodafone, Galaxy S4 için ön talep toplayacağını açıkladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)