BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar sokağa döküldü----

Galatasaraylılar sokağa döküldü

Galatasaraylılar sokağa döküldü
24 Eylül 2013 - 21:09 www.finansgundem.com

Galatasaray taraftarları, Fatih Terim ile yolların ayrılmasına büyük tepki gösterdi

Akşam saatlerinde yaşanan gelişme sonrası özellikle Galatasaray taraftarları arasında büyük tepkiye neden olurken Florya ve Seyrantepe'de de büyük bir hareketlilik yaşanıyor.
Galatasaray Yönetim Kurulu'nun teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı almasının ardından sarı kırmızılı bir grup taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek yönetimi istifaya çağırdı.
Teknik direktör Fatih Terim, bugün saat 18.00'de sarı kırmızılı takımın başında antrenmana çıkarken, yönetim kurulu ise antrenman esnasında teknik direktör Terim ile yollarını ayırma kararı aldı. Fatih Terim, antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılırken, yaklaşık 30 taraftar tesislerin önünde toplanarak, "Yönetim istifa" sloganları attı. 
Alınan bilgilere göre hem Florya Metin Oktay Tesisleri'ne hem de Türk Telekom Arena'ya çevik otobüsleri sevk edildi. Yaşanan bu gelişme, Galatasaray yönetiminin taraftarın tepkisinden çekindiği ve böyle bir önlem aldığı şeklinde yorumlandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)