BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın yabancılarından flaş mahkeme kararı----

Galatasaray'ın yabancılarından flaş mahkeme kararı

Galatasaray'ın yabancılarından flaş mahkeme kararı
19 Haziran 2013 - 10:03 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın yabancılarından flaş karar! Neden mahkemeye başvuruyorlar?

Cimbom’un AB pasaportuna sahip yabancıları, diğer Avrupa liglerinde tanınan haktan yararlanmak için Avrupa Adalet Divanı’na başvuracak.Chedjou transferi ile birlikte şu anda tam 12 yabancı futbolcu sayısına ulaşan Galatasaray’da ilginç iddia... Sarı kırmızılı kulüp, TFF’nin 2013-2014 sezonu ile birlikte yürürlüğe koyacağı 6+0+4 kuralına karşı olduğunu dile getirmişti. Hatta CEO ve İcra Kurulu başkanı Lutfi Arıboğan’ın, “AB pasaportlu oyuncular, yerli statüsünde oynamalı” formülü ile yabancı krizine çözüm olarak sunduğu “AB formülü” ses getirmişti.
Hepsi AB vatandaşı
İşte bu nedenle Galatasaray’da forma giyen ve AB pasaportuna sahip olan yabancı futbolcuların Avrupa Adalet Divanı’na başvurarak Türkiye’de, diğer uluslararası Avrupa liglerinde olduğu gibi AB statüsünde oynamak adına dava açacakları öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticiler de bu formüle destek verirken, takımdaki tüm yabancı futbolcuların AB Pasaportu bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)